Emma Răducanu, exclusă din echipa britanică a Cupei Billie Jean King. Care a fost motivul?

  • Răducanu este ,,indisponibilă” pentru concursul din aprilie, spune Anne Keothavong.
  • Echipa Marii Britanii va înfrunta Franţa în calificări.
  • Finala BJK Cup va avea loc în noiembrie.

Emma Răducanu nu va face parte din echipa de tenis a Marii Britanii care va juca în acest an în competiţia Billie Jean King Cup, a anunţat căpitanul-antrenor al echipei, Anne Keothavong, menţionând doar că aceasta este ,,indisponibilă” , relatează The Guardian.

Echipa Marii Britanii va înfrunta Franţa în calificări.

Emma Răducanu, fostă câştigătoare a turneului de Mare Şlem US Open 2021, în prezent pe locul 77 WTA, a fost eliminată în optimile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells de nr. 1 WTA, poloneza Iga Swiatek.

Răducanu, 20 de ani, s-a retras în octombrie anul trecut din echipa Marii Britanii care a jucat în BJK Cup din cauza unei probleme la încheietura mâinii.

Marea Britanie a ajuns în semifinale la Glasgow în noiembrie, unde a fost învinsă de Australia.

,,Sunt bucuroasă să nominalizez aceeaşi echipă ca cea pe care am avut-o cu patru luni în urmă, la Glasgow, unde ne-am descurcat atât de bine” , a declarat Keothavong.

Harriet Dart (locul 109 WTA), Heather Watson (140), Katie Boulter (151) şi jucătoarele de dublu Alicia Barnett şi Olivia Nicholls au fost convocate pentru meciul de pe 14-15 aprilie, ce va avea loc la Coventry.

,,Harriet ne-a arătat de ce este capabilă învingând jucătoare precum (Paula) Badosa şi (Ajla) Tomljanovic. Katie şi Heather au experienţa acestei competiţii. Deşi Emma nu este disponibilă pentru acest meci, aşteptăm cu nerăbdare să revină în viitorul apropiat” , a mai spus Keothavong.

Finala BJK Cup va avea loc în noiembrie.

The post Emma Răducanu, exclusă din echipa britanică a Cupei Billie Jean King. Care a fost motivul? appeared first on Aleph News.

Previous post Analiză Financial Times. Motivele prăbușirii Silicon Valley Bank, explicate de foști și actuali angajați
Next post VIDEO. Donald Trump revine pe Facebook, după o interdicție de doi ani. Primul mesaj postat de fostul președinte SUA