Elon Musk le spune angajaților rămași la Twitter că nu mai sunt planificate disponibilizări și că sediul central nu se va muta în Texas

  • Elon Musk a organizat o nouă întâlnire cu angajații Twitter.
  • Acesta le-a spus că disponibilizările s-au încheiat, cel puțin pentru moment.
  • Musk a oferit câteva detalii despre planurile pentru sediu și viitoarele planuri de compensare.

Elon Musk a terminat cu concedierile la Twitter, cel puțin deocamdată, și nu are intenția de a muta sediul companiei din San Francisco. Musk le-a dat angajaților rămași la Twitter câteva vești bune în timpul unei întâlniri cu toți angajații, luni, la sediul central al Twitter din San Francisco, potrivit a două persoane prezente.

Este a doua întâlnire de acest fel a lui Musk de săptămâna trecută, când le-a spus angajaților că falimentul nu este exclus pentru Twitter și a prezentat pentru prima dată așteptările sale extrem de dure în ceea ce privește munca.

Musk a declarat în timpul întâlnirii că nu mai sunt planificate alte disponibilizări. Este pentru prima dată când Musk a spus că valurile de reduceri de personal ale companiei s-au încheiat de când a preluat controlul la sfârșitul lunii octombrie.

Angajații se temeau că vor fi concediați

Efectivul de angajați cu normă întreagă al Twitter înainte de preluarea de către Musk era de aproximativ 7.500 de persoane. Acest număr a scăzut acum la 2.300 de persoane, potrivit unei persoane familiare cu operațiunile companiei, după o concediere în masă și o demisie în masă.

Totuși, numărul oficial de angajați ar putea continua să se schimb deoarece demisiile continuă să fie contabilizate la nivel intern, a declarat o altă persoană familiarizată cu compania. Un angajat care a supraviețuit concedierilor lui Musk și unui val de concedieri ale unor persoane considerate critice a declarat că comentariile lui Musk au fost întâmpinate cu o oarecare ușurare.

Întâlnirea a avut loc după ce majoritatea angajaților au lucrat în weekend pentru Musk, care a postat pe Twitter imagini de la o evizuire a codului de sâmbătă dimineața devreme.

Acum, Twitter ar putea chiar să înceapă din nou să facă angajări. Musk a spus în timpul întâlnirii că dorește să aducă mai mulți ingineri, potrivit uneia dintre persoanele prezente. Concedierile și demisiile au afectat profund rândurile inginerilor de la Twitter, a declarat o altă persoană din cadrul companiei, estimând că până la 50% dintre ingineri au dispărut acum.

The post Elon Musk le spune angajaților rămași la Twitter că nu mai sunt planificate disponibilizări și că sediul central nu se va muta în Texas appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 272 zile de invazie. Președintele francez Emmanuel Macron discută situația de la centrala nucleară Zaporojie într-o convorbire „urgentă” cu Zelenski
Next post Meta încearcă să protejeze adolescenții de adulții suspecți de pe Instagram și Facebook