Elon Musk anunță că Twitter își va schimba logo-ul: „În curând ne vom lua rămas bun de la brandul Twitter și de la toate păsările”

  • Elon Musk a spus că vrea să schimbe logo-ul Twitter.
  • Musk a spus: „Și în curând ne vom lua rămas bun de la brandul Twitter și, treptat, de la toate păsările”.
  • Musk a postat o imagine cu un „X”, dar nu a oferit detalii suplimentare.

Elon Musk a spus că vrea să schimbe logo-ul Twitter, postând pe Twitter: „Și în curând ne vom lua rămas bun de la brandul Twitter și, treptat, de la toate păsările”, scrie Japan Times.

Într-un tweet de duminică dimineața, proprietarul platformei de socializare a adăugat: „Dacă este postat un logo X suficient de bun în seara asta, vom lansa live în întreaga lume mâine”.

Musk a postat o imagine cu un „X”, dar nu a oferit detalii suplimentare. Sub mandatul lui Musk de la cumpărarea Twitter în octombrie, compania și-a schimbat numele comercial în X Corp., reflectând viziunea miliardarului de a crea o „super aplicație”, precum WeChat din China.

Site-ul Twitter spune că logo-ul său, care înfățișează o pasăre albastră, este „cel mai recunoscut activ al nostru”, adăugând „De aceea suntem atât de protectivi față de ea”. Pasărea a fost înlocuită temporar în aprilie de câinele Shiba Inu al lui Dogecoin, care a sfârșit prin a contribui la adăugarea de până la 4 miliarde de dolari la valoarea de piață a monedei.

Compania lui Musk și-a concediat mai mult de jumătate din forța de muncă pentru a reduce costurile de când a cumpărat compania.

Citește și:

The post Elon Musk anunță că Twitter își va schimba logo-ul: „În curând ne vom lua rămas bun de la brandul Twitter și de la toate păsările” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post METEO. Noi avertizări de Cod galben de caniculă şi disconfort termic în mai multe regiuni ale țării. Ce temperaturi vor fi înregistrate
Next post Vânturile puternice vor îngreuna lupta pompierilor împotriva incendiilor din Rodos. 30.000 de oameni au fost forțați să evacueze zona