Efectele grevei de la Hollywood. Ceremonia de decernare a premiilor Emmy ar fi amânată

  • Viitoarele premii Emmy au fost amânate din cauza grevei actuale a scenariștilor și actorilor.
  • La începutul acestei luni, Hollywood-ul a intrat oficial în grevă.
  • Același lucru s-a întâmplat și în cazul premiilor Creative Arts Emmy, programate inițial să aibă loc pe 9 și 10 septembrie.

Viitoarele premii Emmy au fost amânate din cauza grevei actuale a scenariștilor și actorilor. La începutul acestei luni, Hollywood-ul a intrat oficial în grevă după ce sindicatul american Screen Actors Guild – American Federation of Television and Radio Artists a votat în unanimitate pentru a ieși din grevă, după săptămâni de negocieri nereușite, informează Metro UK.

Decizia lor a urmat celei luate de Writers Guild of America de a intra în grevă cu câteva luni mai devreme. Deși premiile Emmy urmau să aibă loc pe 18 septembrie, acum s-a anunțat că au fost amânate.

Se pare că participanții au fost anunțați că ceremonia nu va avea loc așa cum era planificat peste două luni. Deși vestea era așteptată pe fondul închiderii industriei, până acum Academia TV și radiodifuzorul Fox au păstrat data programată inițial pentru transmisiune ca fiind provizorie, după cum a relatat Variety.

Cu toate acestea, având în vedere că această dată este acum la mai puțin de două luni distanță, vânzătorii, producătorii și alte persoane implicate în evenimentul necesar au început să fie informați că serviciile lor vor trebui să fie amânate.

Același lucru s-a întâmplat și în cazul premiilor Creative Arts Emmy, programate inițial să aibă loc pe 9 și 10 septembrie. Această amânare marchează doar a doua oară când premiile au fost amânate în istoria lor de 74 de ani.

Citește și:

The post Efectele grevei de la Hollywood. Ceremonia de decernare a premiilor Emmy ar fi amânată appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post Prea multă atenție acordată telefonului dăunează relației tale. Experții îți spun cum să scapi de acest obicei
Next post 9 din 10 români beau cafea acasă. Mario Popescu: „Noi bem cafeaua doar pentru gust, nu o bem pentru efectele pe care le aduce ea”