Dua Lipa poate să îți fie sursă de inspirație, dar și de motivație în fiecare zi. Iată ce activitate are cântăreața dimineața

dua-lipadua-lipa

  • Dua Lipa s-a filmat în timp ce făcea câteva exerciții fizice.
  • Filmarea a fost realizată într-o dimineață, în Copenhaga, spune Dua Lipa.
  • Vineri, vedeta pop a postat pe Instagram o nouă colaborare cu Puma.

Dacă nu știi care este cel mai bun mod de a-ți începe dimineața, Dua Lipa poate să îți fie sursă de inspirație, dar și de motivație.

Privește ce activitate are cântăreața dimineața.

La câteva luni după ce și-a surprins fanii cu un blod platinat la Premiile Grammy 2022, Dua Lipa a decis să își schimbe din nou coafura.

Vineri, vedeta pop a postat pe Instagram o nouă colaborare cu Puma. Deși nu putem vedea prea multe din ținuta lui Dua Lipa (în afară de ceea ce pare a fi un trening mov și negru asortat și niște adidași Puma argintii și roz), există o noutate pe care este imposibil să nu o observi: Părul ei roz strălucitor.

„Sunt în geanta mea”, a spus artista în postarea sa de pe Instagram, care surprinde o geantă neagră cu numele mărcii într-un font supradimensionat.

The post Dua Lipa poate să îți fie sursă de inspirație, dar și de motivație în fiecare zi. Iată ce activitate are cântăreața dimineața appeared first on Aleph News.

Previous post Volodimir Zelenski a recunoscut că forţele Kievului s-au retras din Lisiciansk, dar promite că va recâştiga controlul cu ajutorul armelor occidentale
Next post MAE, despre incidentul de la ghețarul italian: Printre victime nu au fost identificați români