Dmitri Medvedev: „Sancţiunile împotriva Rusiei trebuie ridicate pentru a scădea preţurile globale la alimente”

  • Vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a spus despre costurile prea mari ale alimentelor pentru Occident.
  • Dmitri Medvedev a afirmat că sancţiunile trebuie ridicate, pentru a scădea preţurile la alimente.
  • Pentru a optimiza situaţia alimentară trebuie să renunţăm la sancţiuni reciproce, iar preţurile vor începe să scadă”, a spus cel care o vreme a fost preşedintele Rusiei.

Dmitri Medvedev a afirmat că sancţiunile trebuie ridicate, pentru a scădea preţurile la alimente.

Vorbind la televiziunea Al Jazeera, vicepreşedintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, a spus despre costurile prea mari ale alimentelor pentru Occident: „Sancţiunile împotriva Rusiei trebuie ridicate pentru a scădea preţurile globale la alimente”, a spus el în interviu potrivit Tax.

Încercarea occidentală de a da vina pe Rusia pentru criza alimentară globală este o minciună şi ridicarea sancţiunilor va fi suficientă pentru a scădea preţurile alimentelor”, a spus Medvedev.

Pentru a îmbunătăţi securitatea alimentară în întreaga lume, pentru a optimiza situaţia alimentară, trebuie să renunţăm la sancţiuni reciproce, iar preţurile vor începe să scadă”, a spus cel care o vreme a fost preşedintele Rusiei, ţinând scaunul „cald” pentru Vladimir Putin, „detaşat” ca premier.

The post Dmitri Medvedev: „Sancţiunile împotriva Rusiei trebuie ridicate pentru a scădea preţurile globale la alimente” appeared first on Aleph News.

Previous post Numărul turiștilor din România este în creștere
Next post Probleme în Paradis? China refuză să ajute Rusia, de teama sancțiunilor. Moscova, supărată