De câte ori pe săptămână ar trebui să faci dragoste pentru a fi sănătos?

Un cuplu bea vin acasă, în bucătărie.Un cuplu bea vin acasă, în bucătărie.

  • Un sexolog a răspuns la întrebarea – cine are nevoie de sex de două ori pe zi și cine – doar de câteva ori pe săptămână.
  • Lipsa activității sexuale afectează în mod negativ sănătatea partenerilor.
  • Ar trebui să vă consumați relația în funcție de preferințele sexuale ale partenerului.

Un sexolog a răspuns la întrebarea – cine are nevoie de sex de două ori pe zi și cine – doar de câteva ori pe săptămână. Dar această întrebare nu se bazează pe manuale. Sexologii insistă: Ar trebui să vorbim, să experimentăm și să discutăm problemele dacă apar. Atunci șansele de a le rezolva fără pierderi sunt mult mai mari decât să păstrăm tăcerea ani de zile și să ne gândim cu teamă la datoria soțului”.

Aceasta reprezintă aproape 50% din garanția unei vieți de familie reușite. Iar dacă relația dintre partenerii din această parte se pierde, nu este greu de ghicit că mai devreme sau mai târziu va apărea altcineva în relație. Mai există un alt aspect: lipsa sexului afectează negativ sănătatea partenerilor.

Și nu doar bărbații suferă de acest lucru, ci și femeile. Medicii obișnuiau să insiste că, pentru o relație intimă sănătoasă între tine și partenerul tău, sexul ar trebui să fie de 2-3 ori pe săptămână. Cu toate acestea, opinia sexologilor s-a schimbat acum: Ar trebui să vă consumați relația în funcție de preferințele sexuale ale partenerului. Cineva are nevoie de 2 ori pe zi, iar altcuiva îi sunt suficiente 2 ori pe săptămână. Este important să înțelegeți de ce aveți nevoie, dar să și găsiți un echilibru în relația voastră”, spun ei.

The post De câte ori pe săptămână ar trebui să faci dragoste pentru a fi sănătos? appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 359 zile de invazie. În deschiderea Berlinalei, Zelenski invită arta și filmul să se implice
Next post Alertă meteo. Jumătate de ţară sub cod galben şi portocaliu de ninsori şi viscol