David Popovici doboară record după record. S-a calificat în finala probei de 100 de metri

  • Popovici a terminat cursa cu timpul 47.13 secunde, nou record mondial de juniori.
  • El merge în finala de mâine cu cel mai bun timp.
  • Românul a concurat pe culoarul 4 şi nu l-a avut adversar pe Caeleb Dressel, campionul olimpic al probei de 100 de metri liber.

La Campionatul Mondial de Nataţie găzduit de Budapesta, David Popovici a concurat azi în a doua semifinală, fără să-l aibă concurent pe Caeleb Dressel, campionul olimpic al probei.

Popovici a terminat cursa cu timpul 47.13 secunde, nou record mondial de juniori. El merge în finala de mâine cu cel mai bun timp. Românul a concurat pe culoarul 4 şi nu l-a avut adversar pe Caeleb Dressel, campionul olimpic al probei de 100 de metri liber.

Americanul nu a concura în semifinale din motive medicale. El era marele rival al lui David Popovici. Americanul se calificase cu al doilea timp în semifinale. Sunwoo Hwang (Coreea de Sud) i-a luat locul lui Dressel.

Decizia retragerii a fost luată de staff-ul Statelor Unite împreună cu Caeleb, antrenorul lui şi echipa medicală. Hotărârea vine pe fondul unor probleme medicale. Încă nu ştim dacă va putea concura în probele următoare”, se arată în comunicatul echipei americane.

Finala probei de 100 de metri liber este programată miercuri, de la ora 19:20. 

The post David Popovici doboară record după record. S-a calificat în finala probei de 100 de metri appeared first on Aleph News.

Previous post TikTok acordă mai multe drepturi consumatorilor din UE, evitând posibile sancțiuni
Next post Au vrut să-și vândă bebelușul cu 19.000 de euro