Cum va fi vremea în luna martie. Meteorologii au făcut estimări pentru următoarele 4 săptămâni

  • Temperaturile cresc şi vor fi mai ridicate decât cele normale pentru perioada din calendar pentru perioada 20 februarie – 20 martie.
  • Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru săptămâna 20-27 februarie, pe întreg teritoriul României.
  • Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale la începutul lunii martie, în cea mai mare parte a ţării.

Temperaturile cresc şi vor fi mai ridicate decât cele normale pentru perioada din calendar, potrivit prognozei meteorologice pentru perioada 20 februarie – 20 martie.

20 – 27 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile centrale, nord- vestice, dar mai ales ales în zonele montane, dar şi deficitar în regiunile sudice şi sud-estice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

27 februarie – 6 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării.

6 – 13 martie

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii ţări.

13 – 20 martie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă în general excedentară în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele sud-vestice.

The post Cum va fi vremea în luna martie. Meteorologii au făcut estimări pentru următoarele 4 săptămâni appeared first on Aleph News.

Previous post Ce să schimbi în dormitor pentru a te bucura de un somn mai bun
Next post VIDEO. Victimele cutremurului din Turcia au rămas fără case, adăpostindu-se în trenuri, corturi și sere