Cum arată viitorul work from home? Angajații din întreaga lume apelează la clone digitale care să îi înlocuiască în ședințe pe Zoom

  • Producătorul muzical !Illmind a lansat recent toată înțelepciunea sa” cu un robot cu Inteligență Artificială numit BlapGPT”, care oferă sfaturi producătorilor aspiranți.
  • Deepak Chopra, susținător al medicinei alternative, a creat o versiune de viață a lui însuși, asemănătoare cu cea a unei Inteligențe Artificiale, pentru apelurile Zoom.
  • Ladjevardian a explicat că clienții vin la Clone Studio” de la Delphi pentru a crea o versiune virtuală a lor. Clona va învăța cum să gândească despre lume, a spus Ladjevardian.

Oameni din întreaga lume creează clone” digitale care să lucreze pentru ei în lumea reală, permițându-le să se bucure de viață și să câștige în același timp un salariu de un milion de dolari, scrie Daily Mail.

Producătorul muzical !Illmind a lansat recent toată înțelepciunea sa” cu un robot cu inteligență artificială numit BlapGPT”, care oferă sfaturi producătorilor aspiranți, iar Deepak Chopra, susținător al medicinei alternative, a creat o versiune de viață a lui însuși, asemănătoare cu cea a unei inteligențe artificiale, pentru apelurile Zoom.

Cererea de clone a deschis calea pentru startup-uri, unii spunând că aceste creații digitale dispun de conștiință artificială. Dara Ladjevardian, co-fondator la Delphi, a declarat că creatorii online, influencerii și profesioniștii din domeniul afacerilor folosesc Delphi pentru a crea clone ale lor și și-au învățat persona digitală să interacționeze la fel ca persoana reală.

Compania percepe o taxă lunară pentru clonele digitale, începând de la 19 dolari și până la 399 de dolari, dar clienții pot plăti pentru mai multe funcții, cum ar fi un număr de telefon al clonei. Influencerii pot, de asemenea, să își conecteze creațiile digitale la aplicații precum Spotify și Instagram, dar Delphi ia un comision de 15 până la 10 procente.

Ladjevardian a explicat că clienții vin la Clone Studio” de la Delphi pentru a crea o versiune virtuală a lor. Clona va învăța cum să gândească despre lume, a spus Ladjevardian.

Avem un scor de pregătire pentru a arăta cât de pregătită este o clonă în reprezentarea acelei persoane. De asemenea, își pot încărca vocea, astfel încât clona să învețe și cum vorbește’.

Oamenii trebuie să prezinte un act de identitate cu fotografie Delphi în timp ce își creează clona’, astfel încât oamenii să nu poată crea clone neautorizate pentru a se da drept alții. Ladjevardian a spus că antrenorii și experții folosesc serviciul pentru a ajunge la mai multe persoane. Antrenorii sau experții al căror timp este de obicei foarte scump pot permite acum unui număr infinit de persoane să învețe de la ei într-un mod personalizat, la un cost mult mai mic (sau gratuit)”, a spus el.

Citește și

The post Cum arată viitorul work from home? Angajații din întreaga lume apelează la clone digitale care să îi înlocuiască în ședințe pe Zoom appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Nechita

Previous post Cîrstoiu neagă o eventuală retragere din cursa pentru Primăria Capitalei
Next post FBI a deschis o anchetă penală cu privire la prăbuşirea podului Francis Scott Key din Baltimore