Cu viteză și credință: Un șofer a mers cu 235 km/h pe autostradă și Arhiepiscopul Tomisului în dreapta

Plângere penală pe numele ÎPS Teodosie după slujba de Bobotează. Reacția Arhiepiscopiei TomisuluiPlângere penală pe numele ÎPS Teodosie după slujba de Bobotează. Reacția Arhiepiscopiei Tomisului

  • Un tânăr de 28 de ani a fost prins la volan circulând pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa cu viteza de 235 de kilometri pe oră.
  • Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei.
  • De asemenea, tânărului i-a fost reţinut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

Un tânăr de 28 de ani a fost prins la volan circulând pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa cu viteza de 235 de kilometri pe oră. În maşină era ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului. Viteza maximă legală pe Autostradă este de 130 kilometri pe oră.

Potrivit Poliţiei Constanţa, miercuri, în jurul orei 15.50, poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2, sensul de mers Bucureşti – Constanţa, au depistat, la km 139, un bărbat, de 28 de ani, care conducea un autoturism care a fost înregistrat cu aparatul radar având o viteză de 235 km/h.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei.

De asemenea, tânărului i-a fost reţinut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile.

Surse din anchetă spun că în maşina condusă de tânărul de 28 de ani se afla ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, pe locul din dreapta.

The post Cu viteză și credință: Un șofer a mers cu 235 km/h pe autostradă și Arhiepiscopul Tomisului în dreapta appeared first on Aleph News.

Previous post Ruşii se pregătesc să atace oraşul natal al lui Volodimir Zelenski
Next post Premieră mondială: Cercetătorii au crescut un embrion artificial în laborator