Clienții Airbnb nu vor mai avea voie să facă petreceri în locuințe

Utilizatorii Airbnb nu vor mai avea voie să facă petreceri în locuințeUtilizatorii Airbnb nu vor mai avea voie să facă petreceri în locuințe

  • Compania Airbnb a anunțat marți că va face permanentă interdicția privind petrecerile în locuințele listate pe platforma sa.
  • Airbnb a anunțat că a văzut o scădere de 44%, de la an la an, a ratei rapoartelor privind petrecerile de la implementarea politicii.
  • Acum, compania dorește să facă interdicția permanentă, deoarece începe sezonul de călătorii de vară.

Compania Airbnb a anunțat marți că va face permanentă interdicția privind petrecerile în locuințele listate pe platforma sa.

Asta după ce a înregistrat o scădere bruscă a plângerilor privind adunările neautorizate de când interdicția a fost pusă în aplicare în august 2020, scrie CNN.

Porivit Airbnb, ei a văzut o scădere de 44%, de la an la an, a ratei rapoartelor privind petrecerile de la implementarea politicii.

Acest lucru vine după ce compania cu sediul în San Francisco a introdus și a extins interdicția privind petrecerile pentru a stopa răspândirea infecțiilor COVID-19.

Acum, compania dorește să facă interdicția permanentă, deoarece începe sezonul de călătorii de vară.

Compania a anunțat că va elimina, de asemenea, limita de 16 persoane, permițând ca locuințele mai mari listate pe platformă să fie rezervate până la ocuparea completă.

În 2019, Airbnb a început să impună limite mult mai stricte, începând cu o interdicție globală a așa-numitelor „house-urilor de petrecere” sau a anunțurilor care creează probleme în cartier.

The post Clienții Airbnb nu vor mai avea voie să facă petreceri în locuințe appeared first on Aleph News.

Previous post SUA au interzis importul de aur rusesc nou şi a impus noi sancţiuni asupra Rostec
Next post A murit un maestru al artei abstracte americane: Sam Gilliam avea 88 de ani