Chelsea a semnat cu Enzo Fernandez de la Benfica într-o tranzacție record de 106 milioane de lire sterline

  • Mutarea lui Fernandez de la Benfica la Chelsea a fost o tranzacție internațională.
  • Chelsea a confirmat în cele din urmă sosirea lui Fernandez în primele ore ale dimineții de miercuri.
  • Chelsea va plăti o primă tranșă de 34 de milioane de euro, înainte de alte cinci plăți.

Chelsea a finalizat semnătura lui Enzo Fernandez de la Benfica, după ce a ajuns la un acord cu câștigătorul Cupei Mondiale din Argentina în valoare de 120 de milioane de euro, un record britanic.

Transferul nu a fost finalizat până la ora limită de transfer de marți, ora 23:00. Chelsea a prezentat o fișă de tranzacție și a cerut o prelungire pentru a finaliza actele de transfer.

Mutarea lui Fernandez de la Benfica la Chelsea a fost o tranzacție internațională – ceea ce a oferit echipei din Premier League o oră suplimentară pentru a finaliza detaliile.

Chelsea a confirmat în cele din urmă sosirea lui Fernandez în primele ore ale dimineții de miercuri pe site-ul oficial. Chelsea va plăti o primă tranșă de 34 de milioane de euro, înainte de alte cinci plăți.

Până acum, cea mai mare sumă pe care a luat-o în istoria sa pentru un transfer a fost cea primită de la Barcelona în schimbul lui Saviola, circa 35 de milioane de euro, în iulie 2001. Proaspătul campion mondial a doborât, astfel, recordul din Premier League, deținut de Jack Grealish, pentru care Manchester City a plătit 117,5 milioane de euro în vara lui 2021.

Clubul sud-american l-a vândut vara trecută pe Enzo la Benfica pentru 10 milioane de euro plus alte 8 milioane din diferite bonusuri.

The post Chelsea a semnat cu Enzo Fernandez de la Benfica într-o tranzacție record de 106 milioane de lire sterline appeared first on Aleph News.

Previous post Suspecții au fost arestați în urma exploziei unei moschei din Pakistan. Poliția caută să înteleagă modul în care a intrat teroristul
Next post Cel mai gras copil din lume cântărea aproape 200 de kilograme, însă după ce a întâlnit un culturist arată complet de nerecunoscut