Charles și Camilla vor organiza o petrecere uriașă de Crăciun, Harry și Meghan nefiind invitați

  • Charles și Camilla plănuiesc să organizeze o petrecere uriașă la Sandringham în acest an – dar Harry și Meghan nu se află pe lista de invitați.
  • Se crede că adunarea va fi una dintre cele mai mari pe care familia regală le-a organizat în ultimii ani.
  • Pentru prima dată, Camilla îi va avea alături de ea pe copiii ei, Tom Parker-Bowles și Laura Lopes, la sărbătorile festive, care includ un cerc mult mai larg de rude decât de obicei.

Charles și Camilla plănuiesc să organizeze o petrecere uriașă la Sandringham în acest an, care va fi primul Crăciun al familiei fără regină – dar Harry și Meghan nu se află pe lista de invitați. Se crede că adunarea va fi una dintre cele mai mari pe care familia regală le-a organizat în ultimii ani, deoarece ultimele două Crăciunuri au fost îngreunate de pandemie.

Printre invitați se vor număra Prințul și Prințesa de Wales și copiii lor, George, Charlotte și Louis, precum și Zara Tindall cu soțul și starul I’m A Celeb Mike Tindall. Pentru prima dată, Camilla îi va avea alături de ea pe copiii ei, Tom Parker-Bowles și Laura Lopes, la sărbătorile festive, care includ un cerc mult mai larg de rude decât de obicei.

Între timp, chiar și prințul Andrew, căzut în dizgrație, și fosta soție Sarah Ferguson ar fi fost invitați, în ciuda faptului că fostul duce a fost lipsit de titlurile și îndatoririle sale de membru al Casei Regale în activitate după scandalul legat de implicarea sa cu abuzatorii Jeffrey Epstein și Ghislaine Maxwell.

Prințesa Anne, Prințul Edward și Sophie, Contesa de Wessex, vor fi, de asemenea, prezenți la întâlnirea din Norfolk, precum și prințesele Beatrice și Eugenie, partenerii și copiii lor. Se înțelege că familia plănuiește să meargă împreună la slujbele de dimineață de la biserică în semn de uniune. Dar al cincilea în linia de succesiune la tron, Harry nu se va alătura petrecerii mari din acest an, după ce o ruptură continuă se adâncește după lansarea serialului Netflix al lui Harry și Meghan și lansarea iminentă a cărții.

Docuseria explozivă” a ajuns pe platforma de streaming în această lună, conținând diverse acuzații despre viața în interiorul și după ce a părăsit familia regală. Se spune că membrii familiei, inclusiv fratele lui Harry, William, au fost furioși” în legătură cu emisiunea, în special cu utilizarea unui clip din infamul interviu al Dianei din Panorama.

Între timp, cartea de memorii a lui Harry, Spare”, urmează să ajungă pe rafturi în ianuarie și va conține mai multe informații din interior. O sursă de la Palatul Sandringham, unde familia regală își petrece în mod tradițional Crăciunul, a declarat pentru The Sun: Camilla dorește ca familia ei să fie în centrul Crăciunului, mai ales că Charles nu va avea acolo pe fiul său cel mic. Este un Crăciun extrem de important, care vine la doar câteva luni după ce s-au adunat cu toții pentru funeraliile Reginei. În timpul Crăciunului trecut, familia a încercat cu disperare să rezolve problema prințului Andrew și a cazului său de abuz sexual și apoi a avut loc incidentul cu intrusul care purta o arbaletă la Castelul Windsor. Am văzut unirea la concertul de colinde al Prințesei de Wales din această săptămână, iar Crăciunul va fi ținut în același spirit”.

The post Charles și Camilla vor organiza o petrecere uriașă de Crăciun, Harry și Meghan nefiind invitați appeared first on Aleph News.

Previous post Rusia ar putea încerca din nou să invadeze Ucraina dinspre nord în noul an, avertizează un comandant
Next post Instagram lansează o funcție care te ajută să-ți recuperezi contul dacă acesta a fost piratat