Certificatul de deces al actorului din Harry Potter, Robbie Coltrane dezvăluie șase cauze ale morții

RobbieRobbie

  • Legenda comediei, Robbie Coltrane, a murit din cauza unei serii de afecțiuni, printre care și insuficiență multiplă de organe.
  • Se pare că starul de 1,80 m al lui Harry Potter nu se simțea bine de ceva timp, iar printre cauzele enumerate se numără diabetul și obezitatea.
  • Tatăl a doi copii a apărut în filme, inclusiv în drama polițistă Mona Lisa cu Bob Hoskins și în filmele Bond Golden Eye și The World Is Not Enough.

Legenda comediei, Robbie Coltrane, a murit din cauza unei serii de afecțiuni, printre care și insuficiență multiplă de organe, se arată în certificatul său de deces. Se pare că starul de 1,80 m al lui Harry Potter nu se simțea bine de ceva timp, iar printre cauzele enumerate se numără diabetul și obezitatea.

Robbie, celebru atât pentru actorie, cât și pentru comedia sa, a murit în urmă cu opt zile, la vârsta de 72 de ani. Certificatul său de deces indică atât numele său profesional, cât și numele său original de naștere, Anthony Robert McMillan. El a adoptat numele de familie Coltrane în anii 1970, în semn de omagiu pentru saxofonistul de jazz John Coltrane.

Alte cauze ale decesului indicate au fost septicemia, când o infecție declanșează o reacție extremă în tot corpul, infecția tractului respirator inferior și blocajul cardiac.

Blocajul cardiac apare atunci când impulsurile electrice care controlează bătăile inimii sunt întârziate sau blocate. Moartea lui Robbie a fost înregistrată de fosta sa soție, instructorul de Pilates Rhona Gemmell, de care a rămas apropiat după ce s-au despărțit.

Tatăl a doi copii a apărut în filme, inclusiv în drama polițistă Mona Lisa cu Bob Hoskins și în filmele Bond Golden Eye și The World Is Not Enough. Dar rolurile sale de televiziune au fost cele care l-au definit, de la Tutti Frutti, despre trupa scoțiană de rock ‘n’ roll The Majestics, la Cracker – câștigând cinci premii, inclusiv trei Baftas, în rolul psihologului criminalist Eddie Fitz Fitzgerald.

A continuat să-și găsească un public mai larg interpretându-l pe Hagrid, pe jumătate uriaș, în toate cele opt filme Harry Potter. Printre cei care i-au adus un omagiu s-au numărat comedianții Stephen Fry, Hugh Laurie și Tony Robinson, precum și autoarea Harry Potter, JK Rowling.

The post Certificatul de deces al actorului din Harry Potter, Robbie Coltrane dezvăluie șase cauze ale morții appeared first on Aleph News.

Previous post EXCLUSIV. Insecuritate. Ioan Sabin Sărmaș, președintele Comisiei IT&C din Camera Deputaților: „E nevoie de un plan național. Mor rând pe rând micile companii care nu-și mai permit să plătească angajații”
Next post Primul convoi cu tehnică militară franceză ajunge duminică în România. Acesta se va deplasa către baza de la Cincu