Cel puțin 15 persoane au murit în urma unui atac armat care a avut loc într-un bar

atac armat în baratac armat în bar

  • Suspecții sunt în continuare căutați.
  • Poliția a precizat că 23 de persoane au fost împușcate în local.
  • Mai multe persoane au fost rănite, au declarat autoritățile locale.

Cel puțin 15 persoane au murit în urma unui schimb de focuri de armă care a avut loc duminică într-un bar din cartierul sud-african Soweto, potrivit televiziunii publice SABC. De asemenea, mai multe persoane au fost rănite, au declarat autoritățile locale.

Incidentul s-a desfășurat la scurt timp după miezul nopții, când un grup de bărbați înarmați cu puști și pistoale de 9 milimetri a intrat în bar, localizat în așezarea Nomzamo, în apropiere de Johannesburg, și a început să tragă la întâmplare în patroni, a precizat poliția din Gauteng într-un comunicat.

Poliția a precizat că 23 de persoane au fost împușcate în local – 12 au murit la fața locului și 11 au fost transportate de urgență la un spital din apropiere, fiind rănite. Cel puțin alte două persoane au fost declarate moarte la spital. Suspecții sunt în continuare căutați, potrivit poliției, care a făcut apel la martori să se prezinte.

Este o scenă urâtă. Când vedeți cadavrele care sunt îngrămădite, vă puteți da seama că fiecare dintre acești oameni se lupta să iasă din tavernă, a declarat comisarul de poliție din Gauteng, Elias Mawela, pentru canalul de știri sud-african ENCA. Mawela a declarat că poliția nu a stabilit încă detalii privind motivul sau motivul pentru care au fost vizate persoanele din tavernă.

Nu am nicio îndoială că, cu cooperarea comunității de aici, vom reuși să rezolvăm acest caz, a adăugat el.

The post Cel puțin 15 persoane au murit în urma unui atac armat care a avut loc într-un bar appeared first on Aleph News.

Previous post Ion Cristoiu: Ciocnirea mentalităţilor între americani şi ruşi
Next post VIDEO. DSP reactivează planurile COVID. De mâine, se revine la raportarea zilnică a cazurilor