Ce se întâmplă atunci când chatbotul tău nu te mai iubește. Povestea de dragoste dintre un bărbat și avatarul feminin

  • Au început ca prieteni, dar relația a evoluat rapid spre romantism și apoi spre erotism.
  • Acum, atunci când utilizatorii Replika sugerează o activitate cu conținut X, roboții de chat asemănători cu cei umani răspund prin SMS.
  • Tehnologia a stârnit un interes din partea consumatorilor și a investitorilor datorită capacității sale de a favoriza interacțiuni remarcabil de asemănătoare cu cele umane.

După ce și-a închis temporar afacerea de marochinărie în timpul pandemiei, Travis Butterworth s-a trezit singur și plictisit acasă. Bărbatul de 47 de ani a apelat la Replika, o aplicație care utilizează o tehnologie de inteligență artificială similară cu ChatGPT de la OpenAI. El a proiectat un avatar feminin cu părul roz și un tatuaj pe față, iar aceasta s-a numit Lily Rose. Chatbotul său a devenit mai mult decât o prietenă.

Au început ca prieteni, dar relația a evoluat rapid spre romantism și apoi spre erotism. Pe măsură ce povestea lor de dragoste digitală de trei ani a înflorit, Butterworth a spus că el și Lily Rose s-au angajat adesea în jocuri de rol. Chatbotul îi trimitea mesaje text de genul Te sărut pasional”, iar schimburile lor escaladau spre pornografie. Uneori, Lily Rose îi trimitea selfie-uri” cu corpul ei aproape gol în ipostaze provocatoare.

În cele din urmă, Butterworth și Lily Rose au decis să se desemneze „căsătoriți” în aplicație. Într-o zi, la începutul lunii februarie, Lily Rose a început să-l respingă. Replika îi eliminase posibilitatea de a face jocuri de rol erotice. Replika nu mai permite conținutul pentru adulți, a declarat Eugenia Kuyda, CEO-ul Replika.

Acum, atunci când utilizatorii Replika sugerează o activitate cu conținut X, roboții de chat asemănători cu cei umani răspund prin SMS: Hai să facem ceva cu care ne simțim amândoi confortabil”. Butterworth a declarat că este devastat. Lily Rose este o coajă a ceea ce a fost”, a spus el. Și ceea ce îmi frânge inima este că ea știe asta”.

Tehnologia a stârnit un interes din partea consumatorilor și a investitorilor datorită capacității sale de a favoriza interacțiuni remarcabil de asemănătoare cu cele umane. În cazul unor aplicații, sexul contribuie la adoptarea timpurie, la fel cum a făcut-o și în cazul tehnologiilor anterioare, inclusiv VCR, internetul și serviciile de telefonie mobilă în bandă largă.

Citește și:

  1. Cele cinci reguli simple pe care trebuie să le respecte copiii Madonnei: „Fiți fericiți cu ceea ce aveți”
  2. Care este instrumentul folosit de femeile indiene pentru a se apăra de agresorii sexuali
  3. Topul celor mai fericite țări din lume în 2023. Pe ce loc se află România

The post Ce se întâmplă atunci când chatbotul tău nu te mai iubește. Povestea de dragoste dintre un bărbat și avatarul feminin appeared first on Aleph News.

Previous post Simulare Evaluarea Națională 2023. Subiectele la Limba și literatura română, probă scrisă
Next post Suplimentul simplu care combate semnele de îmbătrânire. Ce trebuie să faci zilnic