Caterina Scorsone, vedeta din „Grey’s Anatomy”, și-a salvat cei trei copii dintr-un incendiu violent. Cum arată casa

  • Caterina Scorsone nu numai că a supraviețuit unei situații de urgență din viața reală, dar a jucat și rolul de erou atunci când și-a salvat cei trei copii dintr-un incendiu produs în propria casă.
  • Caterina Scorsone, vedeta din Station 19”, a dezvăluit că familia și-a pierdut toate cele patru animale de companie în incendiu.
  • Scorsone a împărtășit o imagine șocantă din casa nelocuibilă, cu lemnul expus de-a lungul acoperișului și podelele carbonizate și acoperite de cenușă.

Caterina Scorsone, vedeta din „Station 19”, a dezvăluit că familia și-a pierdut toate cele patru animale de companie în incendiu. Scorsone nu numai că a supraviețuit unei situații de urgență din viața reală, dar a jucat și rolul de erou atunci când și-a salvat cei trei copii dintr-un incendiu produs în propria casă.

Vedeta din „Grey’s Anatomy” a dezvăluit luni pe Instagram că locuința ei a ars „acum câteva luni”, iar acțiunile rapide ar fi putut să-i salveze întreaga familie. Scorsone a împărtășit o imagine șocantă din casa nelocuibilă, cu lemnul expus de-a lungul acoperișului și podelele carbonizate și acoperite de cenușă în jurul a ceea ce a fost odată un șemineu.

„În timp ce îmi pregăteam copiii pentru culcare și terminam de făcut baie, fumul a început să se infiltreze prin chitul din jurul căzii”, a scris actrița în descrierea de pe Instagram. „Când m-am uitat pe hol, un val de fum negru și gros se formase deja și umplea casa.”
„Un lucru despre incendii: se întâmplă repede. Am avut la dispoziție aproximativ două minute pentru a-mi scoate cei trei copii din casă și am scăpat cu mai puțin decât pantofi în picioare. Dar am reușit să ieșim. Și pentru asta sunt veșnic recunoscătoare”.

În timp ce și-a găsit siguranța alături de copiii ei, actrița din Station 19 a împărtășit vești sumbre despre animalele lor dragi. „În mod sfâșietor, ne-am pierdut toate cele patru animale de companie”, a scris ea. „Încă stăm cu această pierdere, dar suntem norocoși că am reușit să-i iubim.”

Scorsone a început să o portretizeze pe Dr. Amelia Shepherd în 2010 în „Private Practice”, alături de Kate Walsh, iar apoi a adus personajul în „Grey’s Anatomy” în același an.

Citește și:

The post Caterina Scorsone, vedeta din <em>„</em>Grey’s Anatomy”, și-a salvat cei trei copii dintr-un incendiu violent. Cum arată casa appeared first on Aleph News.

Previous post Un nou studiu pe ADN-ul centenarilor. Care este factorul care îi ajută să trăiască atât de mult
Next post (P) Situație extrem de gravă în ceea ce privește producția de medicamente, în România