Care este cel mai bine păstrat secret de pe Pământ, potrivit inteligenței artificiale. Imaginile au devenit virale pe internet

Care este cel mai bine ASCUNS secret de pe PământCare este cel mai bine ASCUNS secret de pe Pământ

  • Un program de inteligență artificială a fost rugat să producă o imagine originală a celui mai bine păstrat secret de pe Pământ.
  • Deși inteligența artificială nu deține nici o valoare predictivă pentru evenimente viitoare, aceasta poate totuși să producă imagini incredibil de interesante pe baza unor simple solicitări de text.
  • Care este cel mai bine păstrat secret de pe Pământ, potrivit inteligenței artificiale? Imaginile au devenit virale pe internet.

O inteligență artificială numită anterior DALL-E, iar în prezent denumită Craiyon, a fost rugată să prezinte ceea ce consideră a fi cel mai bine păstrat secret de pe Pământ.

Inteligența artificială folosește modelul DALL-E mini„, care a fost antrenat de Boris Dayma și Pedro Cuenca cu ajutorul serverelor Google Cloud. Inteligența artificială este capabilă să producă imagini originale din tot ceea ce introduce un utilizator în căsuța de text.

@midjourneys Asking AI for the most closely held secret on Earth #midjourney #askingai #ai #secrets #craiyon #midjourneyart ♬ Let Go - Ark Patrol

Publicul poate introduce orice întrebare sau frază pe care o dorește, iar inteligența artificială va petrece, de obicei, mai puțin de un minut pentru a produce un set de imagini care vor arăta o reprezentare vizuală a textului introdus în căsuță.

Deși inteligența artificială nu deține nici o valoare predictivă pentru evenimente viitoare, aceasta poate totuși să producă imagini incredibil de interesante pe baza unor simple solicitări de text. Încearcă și tu inteligența artificială pentru a-ți testa imaginația.

The post Care este cel mai bine păstrat secret de pe Pământ, potrivit inteligenței artificiale. Imaginile au devenit virale pe internet appeared first on Aleph News.

Previous post BILANȚUL ZILEI. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat 1.403 cazuri noi de COVID-19 şi 6 decese
Next post Netflix: În doar 48 de ore, un nou thriller psihologic în serie cu accente horror a cucerit topurile de specialitate