Cameron Diaz: „Am fost folosită pe post de catâr care ducea droguri în Maroc”

Cameron Diaz nu vrea să revină curând pe marile ecrane. Actrița a explicat care e motivulCameron Diaz nu vrea să revină curând pe marile ecrane. Actrița a explicat care e motivul

  • Cameron Diaz își amintește că a fost folosită pe post de catâr pentru a transporta droguri” în anii 1990, cu doar câteva săptămâni înainte ca succesul ei de actriță să ia avânt cu un rol principal feminin în superproducția de comedie-fantastică The Mask”, a relatat ziarul Daily Mail”.
  • Acest lucru vine în contextul în care actrița în vârstă de 49 de ani se pregătește să revină pe marele ecran după o pauză de opt ani, pregătindu-se să joace alături de Jamie Foxx în comedia numită Back in Action”.
  • La începutul carierei sale, actrița a fost model la Paris, iar apoi a acceptat o slujbă pe post de catâr care duce droguri în Maroc”.

Cameron Diaz își amintește că a fost folosită pe post de catâr pentru a transporta droguri” în anii 1990, cu doar câteva săptămâni înainte ca succesul ei de actriță să ia avânt cu un rol principal feminin în superproducția de comedie-fantastică The Mask”, a relatat ziarul Daily Mail”.

Acest lucru vine în contextul în care actrița în vârstă de 49 de ani se pregătește să revină pe marele ecran după o pauză de opt ani, pregătindu-se să joace alături de Jamie Foxx în comedia numită Back in Action”.

La începutul carierei sale, actrița a fost model la Paris, iar apoi a acceptat o slujbă pe post de catâr care duce droguri în Maroc”.

În podcastul Second Life, Cameron explică faptul că a strâns suficienți bani pentru a se muta la Paris și a lucra ca model, dar nu a avut noroc în găsirea unui loc de muncă acolo.

Ea îi explică gazdei podcastului Hilary Kerr: Am stat acolo un an întreg și nu am lucrat nici o zi. Nu puteam să-mi găsesc un loc de muncă ca să-mi salvez viața. Apoi am primit o slujbă, dar cred că eram un catâr care transporta droguri în Maroc, jur pe Dumnezeu.”

Cameron recunoaște că nu a știut că are asupra sa substanțe interzise până când nu a ajuns la aeroport, iar când a aflat a intrat în panică.

Acest lucru s-a întâmplat la începutul anilor ’90, când i s-a dat o valiză încuiată care conținea costumele” ei.

Scăpând de o condamnare de cel puțin zece ani pentru trafic de droguri, Cameron a lăsat valiza oficialilor atunci când s-a întors în Franța, menționând că aceasta a fost prima și ultima sa slujbă la Paris.

Dar, după o evadare norocoasă, Cameron are în sfârșit marea ei șansă în Los Angeles, este abordată de un agent de casting care caută o femeie care poate face senzație”.

The post Cameron Diaz: „Am fost folosită pe post de catâr care ducea droguri în Maroc” appeared first on Aleph News.

Previous post Ce se întâmplă cu gunoiul astronauților atunci când se află în spațiu
Next post Zeci de răniți în incendiile de vegetație din Portugalia, în timp ce valul de căldură se va intensifica