Bucură-te de concediu dacă poți! Topul care îi sperie pe români. Destinațiile lor preferate sunt și zonele preferate de hoții de buzunare

  • Tripadvisor a realizat top zece locuri din lume cu cei mai mulți hoți.
  • Piața centrală din Benidorm, Spania are cei mai mulți hoți de buzunare. Spania ocupă patru locuri în topul cu hoții de buzunare.
  • Gara de Nord și metrourile din Paris sunt în top zece locuri cu hoți.

Spune-ne pe unde te plimbi, ca să-ți spunem cine te fură.

Tripadvisor și platforma britanică „Money” au adunat recenzii și au realizat top zece cu locurile din lume unde întâlnești cei mai mulți hoți de buzunare.

Pe primul loc este piața centrală din Benidorm, Spania, urmată de stațiile de metrou din capitala Greciei – Atena. Pe locul trei este strada Colon din orașul Cebu, Filipine.

Spania conduce clasamentul cu cele mai multe zone periculoase, pe lângă Benidorm, sunt și Barcelona și Madrid. Franța este prezentă cu Gara de Nord și metrourile din Paris, Portugalia cu tramvaiele din Lisabona, iar Italia cu stația Termini din Roma.

Piața centrală din Benidorm, Spania;

Metrourile din Atena, Grecia;

Strada Colon, oraș Cebu, Filipine;

Metrourile din Barcelona, Spania;

Las Ramblas, Barcelona, Spania;

Gara de Nord, Paris, Franța;

Metrourile din Paris, Franța;

Stația Termini din Roma, Italia;

Piața El Rastro, Madrid, Spania;

Tramvaiele din Lisabona, Portugalia.

sursă: Tripadvisor și monney.co.uk

The post Bucură-te de concediu dacă poți! Topul care îi sperie pe români. Destinațiile lor preferate sunt și zonele preferate de hoții de buzunare appeared first on Aleph News.

Previous post Un puști pe nume Joseph, fără facultate de profil sau resurse nelimitate, a creat de unul singur o rachetă reutilizabilă
Next post Colaps la granița dintre Franța și Spania: un macro incendiu blochează autostrada și obligă la evacuarea a peste 10.000 de persoane