Britney Spears se împacă cu mama ei după 3 ani. „Mă simt atât de binecuvântată”

  • „Scumpa mea mamă a apărut ieri la ușa mea după 3 ani”.
  • Într-o postare pe Instagram, cântăreața din „Toxic”, în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că Lynne, în vârstă de 68 de ani, a vizitat-o acasă pentru prima dată în ultimii trei ani.
  • „Mă simt atât de binecuvântată că am reușit să încercăm să îndreptăm lucrurile!”

Britney Spears a atras cu siguranță atenția tuturor atunci când s-a destăinuit despre faptul că și-a văzut mama, Lynne Spears, pentru prima dată în ultimii 3 ani, în ceea ce cântăreața a numit o încercare de a îndrepta lucrurile între cele două, declară DailyWire.

Cântăreața în vârstă de 41 de ani a distribuit joi pe Instagram o fotografie cu ea îmbrăcată ca o balerină. Scumpa mea mamă a apărut ieri la ușa mea după 3 ani … a trecut atât de mult timp … cu familia există întotdeauna lucruri care trebuie rezolvate … dar timpul vindecă toate rănile!” spune Spears în postare.

Și după ce am reușit să comunic ceea ce am ținut în mine pentru o perioadă extrem de lungă de timp, mă simt atât de binecuvântată că am reușit să încercăm să îndreptăm lucrurile!”, a adăugat ea. „Te iubesc atât de mult! P.S. Sunt atât de binecuvântată că putem bea o cafea împreună după 14 ani!”, a continuat Spears.

În numeroase postări în mass-media înainte și după încheierea curatelei deținute de tatăl ei, Jamie Spears, Spears a acuzat-o pe mama ei și pe alți membri ai familiei că i-au distrus viața, notează revista People. Multe dintre ele au fost șterse între timp.

Sursă: People

P.S. Poate că tatăl meu a început tutela acum 13 ani… dar ceea ce nu știu oamenii este că mama mea este cea care i-a dat ideea!”, a scris Britney. Nu voi primi niciodată acei ani înapoi. Ea mi-a distrus viața în secret”, a adăugat ea.

Citește și:

Chocolate Saga: Descoperă arta și deliciile dulci la primul festival al ciocolatei din România

FOTO. Un tată a fotografiat mașini de jucărie timp de 1.000 de zile. Unde au fost realizate fotografiile

FOTO. Sharon Stone postează o nouă fotografie în bikini. Ce reacție au avut vedetele

The post Britney Spears se împacă cu mama ei după 3 ani. „Mă simt atât de binecuvântată” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Hulban Alexandra

Previous post În Auvergne, comunitatea turcă l-a votat pe Erdogan în proporție de 90%. Este cel mai mare scor din Europa
Next post China devine primul exportator mondial de automobile