Bank of China taxează Ethereum cu 28 de milioane de dolari. Ce urmărește China prin afacerile din piața cripto

  • BOCI, o divizie a băncii de investiții „Bank of China”, a anunțat o nouă taxă pentru lanțul de date Ethereum.
  • Compania bancară de investiții, UBS, a jucat un rol esențial în inițierea produsului și în facilitarea plasării acestuia pentru clienții din regiunea Asia-Pacific.
  • Această evoluție se aliniază cu efortul continuu al orașului de a se impune ca un centru important pentru tranzacționarea criptomonedelor.

Bank of China, folosindu-se de divizia sa de investiții globale, a atins o etapă importantă, devenind prima instituție financiară din China care a introdus un titlu de valoare de tip token în Hong Kong, scrie Investopedia. Această evoluție se aliniază cu efortul continuu al orașului de a se impune ca un centru important pentru tranzacționarea criptomonedelor, efort care a fost remarcat la nivel mondial.

Astfel ,BOCI, o divizie a băncii de investiții Bank of China, a anunțat emiterea de taxe pentru blockchain-ul Ethereum în valoare de 28 milioane de dolari. Compania bancară de investiții UBS a jucat un rol esențial în inițierea produsului și în facilitarea plasării acestuia pentru clienții din regiunea Asia-Pacific.

Eforturile recente ale Chinei, începând cu luna octombrie a anului trecut, de a atrage afaceri în piața cripto au stârnit speculații potrivit cărora țara ar putea deveni un important punct economic.

Potrivit experților, inițiativa „Bank of China” este văzută ca o dovadă a implicării Chinei în sfera criptomonedelor. Această evoluție subliniază recunoașterea și sprijinul tot mai mare pentru aspirațiile tării de a se impune ca un jucător important în industria criptomonedelor.

Citește și:

The post Bank of China taxează Ethereum cu 28 de milioane de dolari. Ce urmărește China prin afacerile din piața cripto appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Ștefan Căilean

Previous post Donald Trump susține că acuzațiile reprezintă o „persecuție politică” menită să-l distrugă
Next post Președintele PNL, Nicolae Ciucă, vrea colaborare parlamentară cu UDMR: „Relaţiile să nu fie afectate de ieşirea din Guvern”