Balonul de Aur ajunge pentru prima dată în jocul EA Sports FC 24. Studio-ul de la București prezintă Modul Carieră

  • Echipa de la București a EA Sports a lucrat și anul acest la Modul Carieră pentru simulatorul de fotbal.
  • Modul Carieră din EA Sports FC 24 va avea, în premieră, decernarea Balonului de Aur la finalul sezonului.
  • EA Sports FC 24 va fi lansat pe console și PC luna viitoare, pe 29 septembrie.

Adio FIFA, e momentul EA Sports FC 24. După ce a prezentat trailerul jocului, precum și gameplay-ul, EA Sports revine cu un nou clip în care prezintă unul dintre cele mai populare moduri din joc: Carieră, dezvăluie EA în cel mai nou clip postat.

Echipa din România a lucrat de zor la noul joc. Alex Constantinescu, principal game designer, a vorbit în ultimul clip postat despre noul mod carieră. Care se împarte în viitorul joc în două: poți controla atât destinul unui manager, cât și pe al unui jucător creat de tine.

Pentru prima dată în serie, Balonul de Aur va fi decernat la finalul unui sezon din modul Carieră. De asemenea, un trofeu major câștigat va face fanii să iasă în stradă.

Citește și:

The post Balonul de Aur ajunge pentru prima dată în jocul EA Sports FC 24. Studio-ul de la București prezintă Modul Carieră appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Sebastian Ujica

Previous post Începe cursa de etichetarea a inteligenței artificiale. Cum poate fi recunoscută o imagine generată de A.I.
Next post Familia e de vină. Justificări și sancțiuni administrative la spitalul din Urziceni, după ce o femeie a născut pe trotuar