Azi, InSecuritate, cu Iulia Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București, de la ora 22:55, pe Aleph News

Bogdan Nicolae și invitata sa, Iulia Ramona CHIRIAC, șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București, discută despre războiul din Ucraina și sprijinul european acordat Kievului în acest conflict, eliminarea dependenței statelor membre de combustibili fosili din Rusia și planurile Bruxelles-ului privind arhitectura de securitate și apărare a Uniunii Europene.

Ce înseamnă tranziția verde? Cum plănuiește UE să elimine dependența de combustibili fosili din Rusia? Ce este Repower EU?  Cum se implică UE pentru a sprijini Ucraina să producă și să-și exporte produsele agroalimentare? Cum se pot implica cetățenii în realizarea PNRR?

Dacă vrei să afli răspunsul la aceste întrebări, dar și alte informații interesante, nu rata emisiunea InSecuritate, sâmbătă, 6 iunie, de la ora 22:55, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post Azi, InSecuritate, cu Iulia Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene la București, de la ora 22:55, pe Aleph News appeared first on Aleph News.

Previous post Jubileul de Platină a obosit-o pe Regina Elisabeta. Majestatea Sa va urmări festivitatea de la televizor
Next post ONU: 14 milioane de ucraineni au fost forţaţi să îşi părăsească locuinţele