Avertizare cod galben de caniculă. Maximele vor ajunge la 37 de grade Celsius. Cum va fi vremea în București

  • Nu scăpăm de caniculă. Meteorologii au emis pentru duminică o avertizare Cod galben de caniculă şi disconfort termic, valabil în 29 de județe din țară.
  • Temperaturile maxime vor ajunge la 37-39 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat.
  • De duminică până marţi dimineaţa, la ora 10.00, în Bucureşti va fi caniculă, conform prognozei specială pentru Capitală, emisă de ANM.

Nu scăpăm de caniculă. Meteorologii au emis pentru duminică o avertizare Cod galben de caniculă şi disconfort termic, valabil în 29 de județe din țară.

Iar pentru luni, AMN a emis o avertizare Cod portocaliu de caniculă, valabil, de asemenea, în mai multe județe, scrie Mediafax.

Temperaturile maxime vor ajunge la 37-39 de grade Celsius, iar disconfortul termic va fi accentuat. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unităţi. Temperaturile minime se vor situa între 18 şi 24 de grade Celsius.

Cum va fi vremea în București

De duminică până marţi dimineaţa, la ora 10.00, în Bucureşti va fi caniculă, conform prognozei specială pentru Capitală, emisă de ANM.

Meteorologii spun că valul de căldură şi canicula vor persista şi se vor intensifica în Capitală. Disconfortul termic se va menţine accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăşi pragul critic de 80 de unități.

Temperatura maximă va ajunge duminică la 37 de grade Celsius, iar luni se vor înregistra până la 38-39 de grade Celsius.

Temperaturile minime vor fi de 19-21 de grade. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Citește și:

The post Avertizare cod galben de caniculă. Maximele vor ajunge la 37 de grade Celsius. Cum va fi vremea în București appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Paun Mihaela

Previous post Grevă în aeroporturile din Italia. WizzAir anulează mai multe zboruri
Next post Răsturnare de situație în cazul fetei de la Vatican. Fratele Emanuelei Orlandi acuză procurorii