Atacul ploșnițelor. Una din zece case din Franța este infestată

  • Într-un raport amplu, publicat miercuri, Anses a descoperit că mai mult de una din case din Franța este infestată cu ploșnițe.
  • Cărăbușii de pat, care au reapărut începând cu anii 1990, afectând negativ sectorul sanitar și socio-economic.
  • Insectele minuscule, care se hrănesc noaptea în principal cu sânge uman, se ascund de obicei în saltele și sunt transportate în haine și bagaje.

Într-un raport amplu, publicat miercuri, Anses a descoperit că mai mult de una din case din Franța este infestată cu ploșnițe, indiferent de nivelul veniturilor, scrie BFM.

Cărăbușii de pat, care au reapărut începând cu anii 1990, afectând negativ sectorul sanitar și socio-economic.

Insectele minuscule, care se hrănesc noaptea în principal cu sânge uman, se ascund de obicei în saltele și sunt transportate în haine și bagaje.

După ce au dispărut din viața de zi cu zi în anii 1950, insectele au revenit în multe țări dezvoltate în ultimii treizeci de ani, datorită stilului de viață al oamenilor.

Între 2017 și 2022, 11% dintre locuințele franceze ar fi fost infestate, potrivit unui sondaj Ipsos realizat în iulie anul trecut.

Citește și:

The post Atacul ploșnițelor. Una din zece case din Franța este infestată appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Paun Mihaela

Previous post Biden nu mai finanțează laboratorul Wuhan din China: Nu îndeplinește standardele federale
Next post Cum acoperă Marcel Ciolacu 10 miliarde de euro? Producător de energie verde: „Dacă omorâm sistemul antreprenorial, nu văd unde am putea avea profituri”