Atacatorul din Hamburg este un bărbat de 35 de ani, fost membru al comunității Martorii lui Iehova. La casa acestuia s-a găsit multă muniție

  • Atacatorul a fost membru al comunității până acum un an și jumătate.
  • Polițiștii l-au urmărit pe bărbatul care fugea, care purta o armă.
  • Tresp descrie situația ca fiind „incredibil de confuză”.

Atacatorul din Hamburg este Philipp F., în vârstă de 35 de ani. A fost membru al comunității până acum un an și jumătate. „A părăsit comunitatea voluntar, dar nu în condiții bune”, spune Thomas Radsuweit.

Polițiștii au fost nevoiți să deschidă ușa închisă trăgând în fereastră. Între timp, împușcături se auzeau tot timpul. „Au văzut un potențial făptuitor fugind de ei. Au intrat tactic în celelalte clădiri. Au văzut primii oameni întinși pe podea în hol. Polițiștii l-au urmărit pe bărbatul care fugea, care purta o armă.” Bărbatul a rămas apoi întins lângă pistolul său.

Tresp descrie situația ca fiind „incredibil de confuză”. Am primit o mulțime de informații, dintre care unele contradictorii. La început s-au acumulat indicii că făptuitorul ar fi fost deja găsit. Dar apoi au apărut videoclipuri de la o benzinărie învecinată, care sugerau că ar putea exista un al doilea făptuitor. Dar acest lucru nu a fost confirmat.

Atacatorul n-are background si nici profil terorist. La casa lui s-a gasit multă munitie. Atacatorul nu are antecedente penale, a fost in Martorii lui Iehova. A părăsit congregația acum 18 luni.

The post Atacatorul din Hamburg este un bărbat de 35 de ani, fost membru al comunității Martorii lui Iehova. La casa acestuia s-a găsit multă muniție appeared first on Aleph News.

Previous post Heliski fără limite. Pesoanele cu dizabilităţi din echipa Caiac SMile au făcut imposibilul, posibil la Muntele Mic
Next post Un bărbat din Florida a murit după ce a fost infectat cu o „amibă mâncătoare de creier” după ce s-a spălat pe nas cu apă de la robinet