Ana de Armas se transformă în Marilyn Monroe în primul teaser „Blonde” de la Netflix

  • Netflix a lansat primul teaser trailer pentru Blonde, noul film biopic al lui Marilyn Monroe.
  • Filmul a fost programat inițial să apară în 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei.
  • Blonde are premiera pe Netflix pe 23 septembrie 2022.

Netflix a lansat primul teaser trailer pentru Blonde, noul film biopic al lui Marilyn Monroe, scrie The Independent. Feature-ul o are în rol principal pe Ana de Armas (Knives Out; No Time to Die) ca pictogramă de pe ecran.

Regizat de Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford), filmul a făcut prima pagină a ziarelor pentru conținutul său pentru adulți, Blonde primind deja un rating de „NC-17” în SUA.

Primul film oferă o privire asupra lui de Armas în rolul actorului Some Like it Hot, deoarece a văzut-o recreând una dintre cele mai faimoase ipostaze ale lui Monroe.

Adaptat după un roman de ficțiune istorică de Joyce Carol Oates, Blonde îi mai joacă pe Adrien Brody și Bobby Cannavale.

Filmul a fost programat inițial să apară în 2020, dar a fost amânat din cauza pandemiei. La începutul acestui an, Dominik a discutat despre proiect într-un interviu acordat Vulture.

Este un moment interesant pentru Blonde să apară”, a spus realizatorul. „Dacă ar fi apărut acum câțiva ani, ar fi ieșit chiar când Me Too a lovit și ar fi fost o expresie a tuturor acestor lucruri.

Netflix transmite „Ne aflăm acum într-o perioadă, cred, în care oamenii sunt cu adevărat nesiguri cu privire la unde sunt liniile. Este un film care cu siguranță are o moralitate. Dar înoată în ape foarte ambigue pentru că nu cred că va fi atât de… pe cât își doresc oamenii să-l vadă.”

Blonde are premiera pe Netflix pe 23 septembrie 2022.

The post Ana de Armas se transformă în Marilyn Monroe în primul teaser „Blonde” de la Netflix appeared first on Aleph News.

Previous post Este conștientizarea supraevaluată? Un nou studiu sugerează acest lucru
Next post Consilierul american pentru securitate națională susține că SUA vrea un „rezultat negociat” al războiului din Ucraina