Amazon își închide serviciul de stocare în cloud, Amazon Drive, după 11 ani

amazon-driveamazon-drive

  • Aplicațiile Amazon Drive pentru Android și iOS vor fi eliminate la 31 octombrie 2022.
  • Utilizatorii sunt sfătuiți să migreze către Amazon Photos dacă nu doresc să își piardă datele.
  • Amazon a emis, de asemenea, o recomandare pentru aplicația desktop Amazon Photos pentru Windows și macOS.

Amazon pune capăt serviciului Amazon Drive. De asemenea, această decizie le-a oferit utilizatorilor Amazon Drive mai mult decât suficient timp pentru a face trecerea la o alternativă. Serviciul de stocare în cloud a fost introdus în martie 2011 ca un serviciu de stocare în cloud securizat pentru clienții Amazon pentru a-și salva fișierele, oferind 5 GB de stocare gratuită cu aplicații pentru Android, iOS și web.

Vorbind despre decizia sa de a închide Amazon Drive, compania a declarat: Profităm de această oportunitate pentru a ne concentra mai mult eforturile pe Amazon Photos, pentru a le oferi clienților o soluție dedicată pentru stocarea fotografiilor și videoclipurilor.

În e-mailul trimis clienților de către Amazon se menționează: Am înțeles că nu este vorba de o problemă de securitate. Vom continua să le oferim clienților posibilitatea de a face copii de siguranță, de a partaja și de a organiza fotografii și videoclipuri în siguranță cu Amazon Photos. Cu toate acestea, pentru alte fișiere decât fotografii și videoclipuri, va trebui să le descărcați manual de pe site. În cazul în care aveți nevoie să preluați fișiere mai mari, Amazon a emis, de asemenea, o recomandare pentru aplicația desktop Amazon Photos pentru Windows și macOS.

În timp ce serviciul își va pierde suportul până la 31 decembrie 2023, noile încărcări nu vor fi acceptate până la 31 ianuarie, iar aplicațiile Amazon Drive pentru Android și iOS vor fi eliminate la 31 octombrie 2022. Utilizatorii sunt sfătuiți să migreze către Amazon Photos dacă nu doresc să își piardă datele. Acest serviciu oferă niveluri de stocare de 100 GB, 1 TB și 2 TB pentru 1,99 dolari pe lună, 6,99 dolari pe lună și, respectiv, 11,99 dolari pe lună.

The post Amazon își închide serviciul de stocare în cloud, Amazon Drive, după 11 ani appeared first on Aleph News.

Previous post SUA promit că Rusia va plăti pentru moartea a 50 de prizonieri ucraineni
Next post Chris Rock glumește că a fost pălmuit de Suge Smith după videoclipul postat de actor pentru a-și cere scuze