Aeroportul Băneasa se redeschide luni pentru cursele de linie, după nouă ani

  • Aeroportul Băneasa din Nordul Capitalei se redeschide luni, pe 1 august cu ocazia aniversării a 110 ani de la inaugurare, a anunţat pentru RRA, directorul Companiei Aeroporturi Bucureşti, George Dorobanţu.
  • Reluarea curselor comerciale de linie se face după nouă ani.
  • Trei companii sunt deja pregătite să înceapă cursele de linie şi charter pe Băneasa, a precizat George Dorobanţu.

Aeroportul Băneasa din Nordul Capitalei se redeschide luni, pe 1 august cu ocazia aniversării a 110 ani de la inaugurare, a anunţat pentru RRA, directorul Companiei Aeroporturi Bucureşti, George Dorobanţu. Reluarea curselor comerciale de linie se face după nouă ani.

Aeroportul Băneasa din Nordul Capitalei se redeschide luni, pe 1 august cu ocazia aniversării a 110 ani de la inaugurare, a anunţat la RRA directorul Companiei Aeroporturi Bucureşti, George Dorobanţu.

Reluarea curselor comerciale de linie se face după 9 ani în care Aeroportul a fost închis pentru aceste zboruri şi a trecut printr-un program de modernizare a clădirilor şi a echipamentelor aeroportuare

Trei companii sunt deja pregătite să înceapă cursele de linie şi charter pe Băneasa, a precizat George Dorobanţu.

,,Avem deja trei discuţii avansate în stadiu de semnare contracte care să opereze de la Băneasa. Este vorba despre Ryanair care caută soluţii pentru a-şi creşte baza de aeronave din România, vor opera două zboruri din sezonul de toamnă sau iarnă, Air Connect care şi-a anunţat intenţia să opereze şi de pe Băneasa, momentan ei sunt autorizaţi pentru Otopeni, dar vor opera şi la Băneasa, pentru zboruri cu aeronave ATR de scurtă distanţă. Mai este o companie înregistrată în Republica Moldova, Fly One pentru curse tip charter, Băneasa-Chişinău”, spune George Dorobanţu, director demisionar al CNAB.

Spre deosebire de Aeroportul Otopeni, unde pasagerii trebuie să vină cu cel puţin două ore înainte de îmbarcare, la Băneasa timpul va fi chiar de sub o oră.

De la 1 august, Compania Aeroporturi Bucureşti va avea o nouă conducere, după ce actualul director şi-a dat demisia.

The post Aeroportul Băneasa se redeschide luni pentru cursele de linie, după nouă ani appeared first on Aleph News.

Previous post Regizorii de la „The Gray Man” îl readuc pe Regé-Jean Page pentru a fi următorul James Bond
Next post Virusul mortal al hemoragiei oculare care ucide până la o treime din pacienți ajunge în Europa