Adrian Sârbu: Ciolacu va fi o surpriză. Deocamdată, nu e o surpriză

  • Cum rezolvăm deficitul bugetar? Nu ştie nimeni.
  • Premierul Ciolacu va creşte salariile şi pensiile. Nu se va consulta cu specialiştii.
  • Preşedintele Iohannis este garantul Guvernului şi va obţine iertare pentru deficit de la cancelariile occidentale.

“Dl. Ciolacu a şi început în a ne lăsa în pace pentru că domnia sa şi-a asumat obiective care sunt deja realizate. 8% inflaţie există, 3% creştere economică, există. 500 de euro de salariu minim există.  

Deocamdată, anul ăsta nu-l întreabă nimeni pe dl. Ciolacu cum ieşim din criză, pentru că noi suntem deja în criză. În primul rând, nu mai e consum, când nu va mai fi consum, o să scadă PIB-ul. Cum rezolvăm deficitul bugetar? Nu ştie nimeni.(…)

Dl. Ciolacu o să crească pensiile, o să crească salariile fără nici o jenă şi vom descoperi că în felul ăsta generează creştere economică. Dl. Iohannis, care e garantorul Guvernului, se va duce la prietenii lui de la Berlin şi o să obţină o iertăciune pentru deficit cu justificarea că ăsta este un guvern de sacrificiu.

Eu cred că dl. Ciolacu, care e foarte foarte chitit pe treabă, nu o să întrebe niciun economist, pentru că niciun economist nu are nicio soluţie. Soluţia asta e pur politică. Creştem salariile, cresc plăţile de taxe, creştem pensile, mai creşte cât de cât consumul şi cu asta basta. Acesta este pronosticul meu.”

The post Adrian Sârbu: Ciolacu va fi o surpriză. Deocamdată, nu e o surpriză appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Antoniu Gabriela

Previous post Bumble BFF, o aplicație destinată persoanelor ce doresc să-și facă noi prieteni. Cum funcționează?
Next post Sondaj Mediafax-ZF.ro-Aleph News: 52% dintre respondenţi spun că Guvernul Ciolacu va fi la fel ca Guvernul Ciucă