Actorul James Caan, cel care l-a jucat pe gangsterul Sonny Corleone în „Nașul”, a murit la 82 de ani

Anton Yelchin and James Caan in New York, I love you. - Editorial Use Only - Supplied by face to faceAnton Yelchin and James Caan in New York, I love you. - Editorial Use Only - Supplied by face to face

  • Actorul James Caan, nominalizat la Oscar pentru „Nașul”, a murit la 82 de ani.
  • Actorul James Caan, care a jucat rolul gangsterului Sonny Corleone în filmul epic despre mafie „The Godfather”, a murit miercuri seară la vârsta de 82 de ani, a anunțat joi familia sa într-un comunicat.
  • Declarația, postată pe contul oficial de Twitter al lui Caan, spune că actorul a murit miercuri seara. Nu a fost precizată cauza morții și nici locația.

Actorul James Caan, care a jucat rolul gangsterului Sonny Corleone în filmul epic despre mafie „The Godfather”, a murit miercuri seară la vârsta de 82 de ani, a anunțat joi familia sa într-un comunicat, informează Reuters.

Declarația, postată pe contul oficial de Twitter al lui Caan, spune că actorul a murit miercuri seara. Nu a fost precizată cauza morții și nici locația.

„Familia apreciază mesajele și condoleanțele sincere și vă cere să continuați să le respectați intimitatea în această perioadă dificilă”, se arată în declarație.

The post Actorul James Caan, cel care l-a jucat pe gangsterul Sonny Corleone în „Nașul”, a murit la 82 de ani appeared first on Aleph News.

Previous post FRF reacţionează la decizia ministrului Eduard Novak referitoare le ponderea sportivilor români
Next post Meta se „scufundă” în căutarea unui nou cadru transatlantic. Facebook şi Instagram, în pericol să fie închise în Europa