Actorul Hugh Grant acuză The Sun că i-a spart casa și i-a hackuit telefonul

  • Actorul britanic Hugh Grant a depus o plângere la Înalta Curte de Justiție din Londra împotriva publicației The Sun.
  • Grant a afirmat că aceste mesaje au fost obținute ilegal de către publicație.
  • The Sun a declarat că publicarea mesajelor a fost în interes public, iar reprezentanții publicației au declarat că intenționează să se apere în instanță.

Actorul britanic Hugh Grant a depus o plângere la Înalta Curte de Justiție din Londra împotriva publicației The Sun, în urma publicării unor mesaje private în ziar. Grant a afirmat că aceste mesaje au fost obținute ilegal de către publicație.

,,Cererea mea se referă la faptele ilegale comise de The Sun, cum ar fi pătrunderea prin efracție în proprietăți private pentru a obține informații prin interceptări telefonice și ascultarea telefoanelor fixe. De asemenea, au folosit detectivi privați pentru a face aceste lucruri și alte activități ilegale împotriva mea.” , a declarat actorul, scrie The Independent.

Potrivit declarațiilor lui Grant, mesajele au fost trimise în mod privat între el și reprezentanții săi, dar au fost ulterior obținute fără permisiune și publicate în ziar. Actorul susține că publicarea acestora a reprezentat o încălcare gravă a vieții sale private și a drepturilor sale.

,,Cred cu tărie că acest lucru nu poate fi permis și că ceea ce a făcut trebuie să fie scos la lumină. „

Grant a mai spus că publicarea acestor mesaje i-a provocat lui și familiei sale mult stres și anxietate și că a fost nevoit să ia măsuri pentru a-și proteja viața privată.

,,A fost deosebit de șocant să aflu că eu și asociații mei, inclusiv membri ai familiei mele care nu erau în niciun fel în atenția publicului, am fost ținta The Sun.” , a adăugat actorul în declarația sa.

,,Mi s-a părut uimitor faptul că The Sun a întreprins aceste acte ilegalități împotriva mea în momentul în care mă pregăteam să depun mărturie în cadrul unei anchete publice privind etica presei” , a adăugat actorul în declarația sa.

Declarația lui Grant a fost făcută în timp ce mai multe dovezi despre presupusa înțelegere secretă dintre familia regală și compania NGN au fost audiate în instanță.

The Sun a declarat că publicarea mesajelor a fost în interes public, iar reprezentanții publicației au declarat că intenționează să se apere în instanță.

,,The Sun respinge cu tărie acuzația că ar fi însărcinat vreodată pe cineva să intre prin efracție în casa lui Hugh Grant” , a declarat un purtător de cuvânt pentru The Independent.

The post Actorul Hugh Grant acuză The Sun că i-a spart casa și i-a hackuit telefonul appeared first on Aleph News.

Previous post Insula Gough caută un om care să supravegheze păsările. Ce salariu se oferă și ce condiții trebuie să îndeplinești
Next post LIVE UPDATE. 430 zile de invazie rusă. Zelenski spune că interzicerea importului de cereale de către mai multe țări din UE este distructivă