Actorul Bill Cosby, găsit vinovat pentru agresiune sexuală

Bill Cosby a fost eliberat. Actorul era închis pentru agresiune sexualăBill Cosby a fost eliberat. Actorul era închis pentru agresiune sexuală

  • Un juriu californian a stabilit marţi că celebrul comediant Bill Cosby este responsabil pentru agresarea sexuală a unei femei la Playboy Mansion în 1975, când aceasta era adolescentă.
  • Juriul i-a acordat lui Judy Huth daune de 500.000 de dolari pentru suferinţa emoţională pe care aceasta a declarat că a suferit-o ani mai târziu, când multiplele acuzaţii aduse de alte femei împotriva lui Cosby au contribuit la trezirea amintirilor legate de interacţiunea ei cu comediantul.
  • Peste 50 de femei l-au acuzat pe Bill Cosby de agresiuni sexuale de-a lungul a aproape cinci decenii.

Un juriu californian a stabilit marţi că celebrul comediant Bill Cosby este responsabil pentru agresarea sexuală a unei femei la Playboy Mansion în 1975, când aceasta era adolescentă.

Huth a declarat că comediantul a invitat-o pe ea şi pe o prietenă la Playboy Mansion când ea avea 16 ani, iar el 37, şi a forţat-o să întreţină un act sexual, relatează Reuters.

Cosby, care nu a apărut în persoană la proces, a negat acuzaţia. În înregistrarea video a unei depoziţii arătate juraţilor, Cosby a spus că nu îşi aminteşte de Judy Huth. Dar el a spus că incidentul nu ar fi putut avea loc, deoarece nu ar fi urmărit un contact sexual la acel moment cu cineva care avea mai puţin de 18 ani.

Avocata lui Cosby, Jennifer Bonjean, a contestat pe tot parcursul procesului versiunea lui Huth, inclusiv cronologia revizuită a acesteia.

Abuz sexual asupra minorilor

Când a fost intentat procesul, în decembrie 2014, Huth a declarat că incidentul a avut loc în 1974, când avea 15 ani. Ea le-a spus juraţilor că a ajuns recent la concluzia că s-a înşelat în privinţa anului şi acum crede că s-a întâmplat în 1975. Huth are acum 64 de ani.

Procesul civil din California a avut loc la 11 luni după ce Cosby a fost eliberat din închisoare, când cea mai înaltă instanţă din Pennsylvania a respins condamnarea sa pentru agresiune sexuală într-un alt caz penal.

Cosby, în vârstă de 84 de ani, este cel mai bine cunoscut pentru rolul său de soţ şi tată adorabil în serialul de comedie de televiziune din anii 1980 The Cosby Show„, ceea ce i-a adus porecla de tatăl Americii„.

Dar reputaţia sa de familist a fost spulberată după ce peste 50 de femei l-au acuzat de agresiuni sexuale de-a lungul a aproape cinci decenii.

The post Actorul Bill Cosby, găsit vinovat pentru agresiune sexuală appeared first on Aleph News.

Previous post Ion Cristoiu: Nunta lui Corneliu Zelea Codreanu în vizorul Siguranței
Next post Zi mare pentru Elena Udrea. Află azi dacă va fi eliberată