VIDEO. Armin van Buuren a lansat videoclipul animat A.I. pentru single-ul „Easy To Love”

  • Armin van Buuren și-a lansat videoclipul single-ului „Easy To Love”, cu ajutorul inteligenței artificiale.
  • Videoclipul combină animația 3D, imagini generate de A.I. și producția pe ecran verde.
  • Cel de-al treilea și ultimul album al seriei „Feel Again” a fost lansat în luna martie.

Armin van Buuren, unul dintre cei mai renumiți artiști trance, a dezvăluit videoclipul pentru cel mai recent single al său, „Easy To Love”. Piesa, o colaborare cu producătorul norvegian Matoma și cântărețul și compozitorul american Teddy Swims, a avut premiera în februarie în cadrul episodului cu numărul 1102 al emisiunii sale radio „A State Of Trance”, scrie DJ Magazine. Videoclipul, lansat inițial exclusiv pe serverul Discord al lui van Buuren, combină animația 3D, imagini generate de inteligența artificială și producția pe ecran verde pentru a crea o estetică mixtă unică.

Starul olandez al muzicii trance a inclus anterior artă generată de AI în videoclipul său din 2022, „Computers Take Over The World”, extras de pe cel de-al doilea album al trilogiei sale „Feel Again”. Reflectând asupra experimentelor sale cu A.I.,van Buuren a declarat: Experimentez cu AI de ceva vreme și este cu adevărat fascinant să văd cât de departe a ajuns tehnologia de când am folosit-o în videoclipul meu generat de A.I. „Computers Take Over The World’ și în producțiile mele. E incredibil ce poate face A.I. în zilele noastre… Sunteți de acord?”.

Artistul se pregătește de un nou concert

Cel de-al treilea și ultimul album al seriei „Feel Again” a fost lansat în luna martie și a fost primit cu entuziasm. În luna mai, van Buuren a lansat episodul cu numărul 20 al celebrei sale serii de mixuri „A State Of Trance”. Pentru a sărbători cea de-a 20-a aniversare a seriei îndrăgite, a avut loc o expoziție specială la Muzeul Our House din Amsterdam, între februarie și aprilie. În continuarea sărbătoririi, „A State Of Trance” va găzdui un festival în Londra la începutul lunii iulie, promițând să fie cel mai mare eveniment trance organizat în oraș până în prezent.

Mai târziu în acest an, Armin van Buuren se va întoarce la Ushuaïa Ibiza pentru rezidența sa de duminică în luna septembrie. Fanii pot retrăi atmosfera incendiară a setului său de la ediția din 2023 a festivalului EDC Las Vegas.

Citește și:

The post VIDEO. Armin van Buuren a lansat videoclipul animat A.I. pentru single-ul „Easy To Love” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Zlătescu

Previous post Planurile ambițioase ale Irlandei de a „revigora” insulele și de a atrage rezidenți pentru un stil de viață mai liniștit
Next post Ursuleții de pluș dotați cu inteligență artificială ar putea citi copiilor povești personalizate înainte de culcare