Patru persoane au fost arestate după ce picioarele unui fotomodel din Hong Kong au fost găsite într-un frigider

  • Modelul Abby Choi, care ar fi fost văzut ultima dată marți, a fost vedeta de pe coperta celei mai recente ediții a revistei L’Officiel Monaco.
  • Ofițerii care îl caută pe fostul soț al acesteia au confirmat că un bărbat de 28 de ani a fost arestat sâmbătă.
  • Alte trei persoane au fost arestate și vor fi acuzate de crimă.

Patru persoane au fost arestate în Hong Kong după ce picioarele modelului dispărut Abby Choi au fost găsite într-un frigider.

Ofițerii care îl caută pe fostul soț al acesteia au confirmat că un bărbat de 28 de ani a fost arestat sâmbătă. Supraveghetorul Alan Chung a declarat anterior pentru agenția de presă AFP că alte trei persoane au fost arestate și vor fi acuzate de crimă.

Chung a declarat că autoritățile cred că modelul de 28 de ani avea dispute financiare care implicau zeci de milioane de dolari din Hong Kong. De asemenea, el a dezvăluit că unele persoane” erau nemulțumite de modul în care Choi și-a gestionat activele financiare.

Polițiștii au descoperit vineri două picioare într-un frigider, după ce au pătruns într-o casă din satul Lung Mei Village din Tai Po. Ei au găsit, de asemenea, cartea de identitate a victimei, cărți de credit și alte obiecte, a declarat Chung.

În apartament au fost găsite unelte care sunt folosite pentru a dezmembra corpuri umane”, a spus el.

Au fost găsite, de asemenea, țesuturi umane, a spus Chung, dar poliția nu a reușit să localizeze alte părți ale corpului victimei. Chung a declarat că victima avea 28 de ani și era un model al cărui nume de familie era Choi”. El nu a dezvăluit identitatea completă a acesteia, dar South China Morning Post și alte mass-media au identificat-o ca fiind modelul Abby Choi.

Modelul, care ar fi fost văzut ultima dată marți, a fost vedeta de pe coperta celei mai recente ediții a revistei L’Officiel Monaco. Choi avea peste 80.000 de urmăritori pe Instagram.

The post Patru persoane au fost arestate după ce picioarele unui fotomodel din Hong Kong au fost găsite într-un frigider appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. Invazie în Ucraina, ziua 368. Zelenski califică drept „puternic” noul pachet de sancțiuni ale UE împotriva Rusiei
Next post 43 de migranți, inclusiv un bebeluș, au murit după ce ambarcațiunea lor s-a scufundat în largul sudului Italiei