Marea Britanie scoate la vânzare o pastilă anti-mahmureală

medicamente pentru greațămedicamente pentru greață

  • Marea Britanie scoate la vânzare o pastilă anti-mahmureală.
  • Pastila trebuie administrată cu cel puțin o oră înainte de a consuma alcool, iar efectele ei te-ar putea scăpa de bătăi de cap, la propriu.
  • Pilula Myrkl poate să descompună până la 70% din alcoolul consumat în primele 60 de minute.

Marea Britanie scoate la vânzare o pastilă anti-mahmureală. Pastila trebuie administrată cu cel puțin o oră înainte de a consuma alcool, iar efectele ei te-ar putea scăpa de bătăi de cap, la propriu.
Pilula Myrkl poate să descompună până la 70% din alcoolul consumat în primele 60 de minute.

Ceea ce face Myrkl este să mărească descompunerea alcoolului și, prin urmare, să reducă cantitatea absorbită în organism. Veți obține totuși o anumită absorbție și o parte din acea bucurie pe care o experimentezi atunci când bei alcool. Dacă vrei totuși să ieși și să te îmbeți, cu Myrkl va dura mai mult și te va costa mai mult.

Specialiștii Institutului Național de Sănătate din Marea Britanie spun însă că scopul medicamentului nu trebuie interpretat greșit. Pastila nu încurajează consumul de alcool, ci tratează efectele lui.

Acesta nu este un produs pentru perrsoanele care vor să iasă în oraș și să consume alcool în exces. Când au fost întrebați, au spus că caută un produs care să fie eficient într-un timp scurt, să funcționeze înainte de apariția simptomelor, să fie testat clinic și natural, a precizat Dawn Harper, medic NHS.

The post Marea Britanie scoate la vânzare o pastilă anti-mahmureală appeared first on Aleph News.

Previous post Prețurile la cazări în acest an au crescut cu 50%
Next post Cum îți poți vindeca călcâiele crăpate cu remedii de casă