LIVE UPDATE. 413 zile de invazie rusă. Familia jurnalistului american arestat în Rusia face apel pentru eliberarea acestuia: „Există un gol în inimile noastre”

  • Familia lui Evan Gershkovich a lansat marți un apel în care cere eliberarea acestuia.
  • Reporterul Wall Street Journal a fost inculpat oficial pentru „spionaj” în Rusia.
  • Gershkovici este primul jurnalist american reţinut în Rusia sub acuzaţia de spionaj de la sfârşitul Războiului Rece.

Familia reporterului Wall Street Journal, Evan Gershkovich, care a fost arestat în Rusia la sfârșitul lunii martie, a lansat marți un apel în care cere eliberarea acestuia, scrie CNN

„Pe lângă faptul că este un jurnalist distins, Evan este un fiu și un frate iubit. Există un gol în inimile noastre și în familia noastră care nu va fi umplut până când ne vom reuni. Suntem recunoscători pentru sprijinul colegilor săi și pentru prietenii și toți cei care sunt alături de Evan și pledează pentru eliberarea lui imediată” , au transmis membrii familiei lui Evan Gershkovich.

„Ne încurajează faptul că Departamentul de Stat l-a desemnat oficial pe Evan ca fiind reținut pe nedrept. Apreciem mesajul președintelui Biden către noi astăzi, în care ne-a asigurat că guvernul SUA face tot ce îi stă în putere pentru a-l aduce acasă cât mai repede posibil ”, se arată în declarația transmisă de familia jurnalistului.

Reporterul Wall Street Journal Evan Gershkovich a fost inculpat oficial pentru „spionaj” în Rusia. Gershkovici este primul jurnalist american reţinut în Rusia sub acuzaţia de spionaj de la sfârşitul Războiului Rece.

Wall Street Journal a negat că Gershkovich ar fi spionat şi a cerut eliberarea imediată a ,,reporterului său de încredere” .

Citește și:

VIDEO. LIVE UPDATE. 412 zile de invazie rusă. Omul de afaceri Richard Branson s-a întâlnit cu Zelenski

LIVE UPDATE. 410 zile de invazie rusă. Macron despre războiul din Ucraina: „Nu este momentul negocierilor”

LIVE UPDATE. 411 zile de invazie rusă. Scandalul documentelor divulgate ale Pentagonului: Experţii sunt de părere că sursa scurgerii de documente secrete este cineva din SUA

The post LIVE UPDATE. 413 zile de invazie rusă. Familia jurnalistului american arestat în Rusia face apel pentru eliberarea acestuia: „Există un gol în inimile noastre” appeared first on Aleph News.

Previous post FOTO. Transformările A.I.: Cum ar arăta cei mai bogați oameni ai lumii dacă ar fi săraci
Next post VIDEO. JLo, de nerecunoscut în trailerul celui mai recent film al său: „Sunt ucigaș, dar și mamă”