Gândurile lui Cristoiu, sâmbătă, 11 februarie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS

  • Iohannis, rotaţia şi migraţia.
  • Compasiunea în vremuri de restrişte. Ucraina vs Turcia& Siria.
  • Un balon pentru neliniştea lumii. Relaţiile China-SUA-Rusia.

Sâmbătă, 11 februarie, de la ora 21.55, publicistul Ion Cristoiu şi moderatoarea Monica Mihai analizează ultimele declaraţii ale preşedintelui Iohannis privind rotaţia premierilor, plagiatul lui Bode şi admiterea României în Schengen pentru a decripta mesajele transmise cu acest prilej.

Va fi numit Marcel Ciolacu premier sau se va merge pentru o altă formulă de coaliţie cu PSD în Opoziţie? Va fi demis Lucian Bode? Vor fi tulburări în PNL? Sunt câteva întrebări la care Ion Cristoiu şi Monica Mihai vor încerca să dea un răspuns în această seară.

De asemenea, vor fi discutate efectele cutremurului din Turcia pentru regimul Erdogan şi la nivelul relaţiilor internaţionale, precum şi ale scandalului izbucnit între China şi SUA din cauza balonului meteorologic al Beijing-ului, bănuit de spionaj.

Iată de ce nu trebuie să ratezi Gândurile lui Cristoiu, sâmbătă, 11 februarie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS. Ca să ŞTII!

The post Gândurile lui Cristoiu, sâmbătă, 11 februarie, de la ora 21.55, la ALEPH NEWS appeared first on Aleph News.

Previous post RAPORT. De ce a fost atât de catastrofală distrugerea clădirilor din Turcia?
Next post Noi imagini misterioase de pe Titanic arată deteriorarea navei și locul în care a fost observat pentru prima dată icebergul