EXCLUSIV/ EDIȚIE SPECIALĂ. Premierul Marcel Ciolacu, invitat la Gândurile lui Cristoiu. LIVE, de la ora 22.00, la Aleph News

Astăzi, de la ora 22.00, premierul Marcel Ciolacu răspunde întrebărilor scriitorului și publicistului Ion Cristoiu, într-o ediție specială a emisiunii Gândurile lui Cristoiu, de la Aleph News.

Ion Cristoiu și Marcel Ciolacu vor discuta despre măsurile de reducere a deficitului bugetar, preluarea guvernării și bilanțul celor aproape două luni de guvernare, stadiul PNRR si reforma pensiilor speciale, relațiile cu PNL, efectele scandalului “Azilele groazei”. De asemenea, relațiile României cu SUA, NATO și UE, sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova sunt alte teme abordate în cadrul interviului din această seară.

Iată de ce nu trebuie să ratezi ediția specială Gândurile lui Cristoiu, luni, 7 august, de la ora 22.00, la ALEPH NEWS. Ca să ȘTII!

The post EXCLUSIV/ EDIȚIE SPECIALĂ. Premierul Marcel Ciolacu, invitat la Gândurile lui Cristoiu. LIVE, de la ora 22.00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Diana Zlătescu

Previous post Capcut colectează datele faciale. TikTok primește mai multe interdicții
Next post O aplicație îți fură datele din mesajele de pe Whatsapp si de pe Facebook. Cum să te protejezi?