Descoperirea fântânii tinereții: Cum revoluționează inteligența artificială antrenamentele de 20 de minute

  • Antrenorul de exerciții fizice revoluționează rutinele de antrenament.
  • Cheia „fântânii tinereții” se afla la inteligența artificială.
  • Cred că suntem pe punctul de a schimba modul în care oamenii se gândesc și optimizează îmbătrânirea” .

Echipamentele de fitness cu inteligență artificială își fac loc din ce în ce mai mult în lumea sănătății. Datorită acestui lucru, inteligența artificială ar putea deține cheia fântânii tinereții” pentru populația îmbătrânită a Americii, așa cum susține directorul general al unei francize de sală de sport de înaltă tehnologie.

Atunci când restricțiile pandemiei COVID-19 i-au ținut pe americani departe de spațiile publice, inclusiv de sălile de sport, oamenii au apelat la modalități inovatoare de a se menține în formă. Un exemplu în acest sens a fost descărcarea unor aplicații precum FitnessAI, care generează antrenamente personalizate cu ajutorul inteligenței artificiale, sau prin cumpărarea de echipamente personale scumpe alimentate cu inteligență artificială, scrie FoxNews.

Potrivit Brian Cygan, directorul exectutiv al companiei, antrenorul de exerciții, care are studiouri de fitness în toată țara și peste hotare în Japonia, a crescut în popularitate din 2020 cu 125%. Grupul de fitness avea 80 de studiouri în martie 2020, față de 180 de locații în luna mai, a declarat Cygan pentru Fox News Digital.

Cygan declară „Industria de fitness va genera mereu modalități noi și interesante pentru ca persoanele mai tinere și motivate intrinsec să facă exerciții fizice”. A explicat, de asemenea, că „vede doar o accelerare a lucrurilor” cu The Exercise Coach în viitor.

„Cred că suntem pe punctul de a schimba modul în care oamenii se gândesc și optimizează îmbătrânirea, deși cu ajutorul antrenamentului de forță ghidat de inteligența artificială și condus de un antrenor”.

Aparatură ultraperformantă în sălile de sport

Sălile de sport folosesc echipamente de la o companie numită Exerbotics. Cygan descrie compania ca fiind o „linie de aparate inteligente de antrenament de forță care ne sporește eforturile de antrenament”. Echipamentul le permite instructorilor Exercise Coach să măsoare nivelul de forță al întregului corp al membrilor sălii de gimnastică și apoi să le ofere „antrenamente de forță adaptate la capacitatea lor, care sunt ideale pentru ei”.

Cygan susține: „Rezistența inteligentă Exerbotics și bio-feedback-ul schimbă nivelurile de rezistență în timp real pentru a se adapta la zonele în care mușchii unui antrenor sunt mai puternici sau mai slabi. De exemplu, mai multă rezistență este întâlnită în timpul fazei de alungire excentrică a unei mișcări.”

Cygan continuă prin a spune: „Această supraîncărcare excentrică este impracticabilă pentru majoritatea oamenilor cu greutăți standard, dar cercetările au demonstrat că este un amplificator al dezvoltării forței. Atunci când nivelurile de rezistență sunt dozate cu precizie, iar utilizatorii sunt ghidați de feedback-ul de pe ecran, aceștia lucrează la niveluri de efort mai mari și aplică cel mai eficient stimulent de îmbunătățire posibil.”

Acesta a scos în evidență faptul că mașinile cu inteligență artificială sunt capabile să depășească antrenorii umani, mai exact modul în care pot măsura „producția de forță și calcularea rezistenței, urmărirea performanței în timp real, calculele instantanee legate de analiza progresului și conversia datelor de performanță într-un efort recomandat pentru data viitoare”. Totuși, mașinile nu pot să „se preocupe de obiectivele oamenilor, de obstacolele, de punctele de durere, de nevoia de sprijin”, precum antrenorii umani.

Încă ceva demn de scos în evidență

Ceea ce este notabil despre antrenamente, este faptul că acestea durează 20 de minute pe sesiune.

Cygan spune că: „S-au dus zilele în care se făcea un antrenament de o oră mai multe zile pe săptămână. O multitudine de cercetări și datele noastre interne indică faptul că oamenii pot obține rezultate maxime de antrenament de forță din doar două antrenamente de 20 de minute pe săptămână. Mai mult de atât nu este doar o pierdere de timp, ci va fi contraproductiv atunci când cineva lucrează la niveluri optime de intensitate.”

Directorul executiv al companiei de fitness a declarat că timpii mai scurți de antrenament îi atrag pe cei cu un program agitat, dar că regimurile și tehnologia sunt potrivite pentru persoane de toate vârstele și nivelurile de fitness. The Exercise Coach și-a „orientat în mod intenționat” brandul către americanii îmbătrâniți.

De asemenea, Cygan declară că „Problema pe care o avem în această țară nu este de a-i ajuta pe sportivi să devină cu 1% mai puternici. Este abordarea problemelor legate de calitatea vieții și de povara asistenței medicale cu care ne confruntăm ca națiune din cauza tsunami-ului de americani îmbătrâniți care este în curs de desfășurare.”

Citând datele AARP și ale Biroului de recensământ al SUA, Cygan a spus că, până în 2030, SUA va avea pentru prima dată mai mulți rezidenți cu vârste de 65 de ani și peste decât copii. A mai spus, de asemenea, că antrenamentul de forță personalizat poate „revoluționa sănătatea și vitalitatea” pentru americanii îmbătrâniți, care se așteaptă să trăiască mai mult decât generațiile anterioare.

Fântâna tinereții?

Cygan susține că: „Ar putea fi fântâna tinereții în materie de sănătate a populației, dacă este exploatată corespunzător. Acesta este motivul pentru care am creat o tehnologie care maximizează eficiența, motivația și orientarea bazată pe date. Prin intermediul tehnologiei noastre, antrenăm milioane de sesiuni ideale de antrenament de forță pe an în toată America și chiar în Japonia.”

Totodată, Cygan a declarat că afacerea intenționează să se extindă doar în mărime, explicând că speră să continue să se asocieze „cu asigurători și instituții medicale pentru a avea cel mai mare impact asupra îmbătrânirii în America”.

Liderii tehnologici din Silicon Valley se întrec în construirea unor sisteme de inteligență artificială mai puternice, după lansarea chatbot-ului ChatGPT al OpenAI anul trecut. Între timp, inteligența artificială este în prezent o dezbatere aprinsă în capitala țării și în America în general.

Inteligența artificială sau oamei?

Liderii din domeniul tehnologiei și alte persoane care susțin ascensiunea tehnologiei susțin că aceasta va fi un alt instrument pentru ca americanii și întreprinderile să prospere, în timp ce criticii spun că tehnologia ar putea duce la prăbușirea omenirii.

Cygan crede că „demograficii țintă ai The Exercise Coach sunt pe bună dreptate îngrijorați de ceea ce înseamnă inteligența artificială generativă pentru viitorul societății umane”, dar că firma sa folosește inteligența artificială „pentru a face lucrurile care sunt imposibil de făcut pentru antrenorii umani”, ceea ce face ca „antrenorii noștri umani să fie și mai buni”.

Acesta a spus că „Inteligența artificială și știința au adus antrenamentul de forță în secolul 21. Cu toate acestea, cercetările și experiența noastră indică faptul că încurajarea și îndrumarea unui om prietenos și bine informat nu se vor demoda niciodată. De fapt, observăm că, în timp ce multe companii își reduc amprenta umană, consumatorii apreciază mai mult ca oricând atunci când oamenilor adevărați le pasă de ei ca persoană și de ceea ce încearcă să realizeze.”

Citește și

The post Descoperirea fântânii tinereții: Cum revoluționează inteligența artificială antrenamentele de 20 de minute appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Salt la sursă
Author: Prodan Nicoleta

Previous post VIDEO. „În Transă”, un nou thriller psihologic cu Ben Affleck are premiera în cinematografe în luna Mai
Next post Mărturia lui E. Jean Carroll împotriva lui Donald Trump ar ajuta la explicarea verdictului din Manhattan. Ce a declarat scriitoarea