David Popovici, pe drumul spre a cincea finală din carieră la Campionatul European pentru juniori

  • David Popovici s-a calificat cu al doilea timp, 49.61 s, în timp ce Patrick-Sebastian Dinu a avansat în semifinale cu al cincilea timp, 50.45 s, susţin reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.
  • Seminifalele au loc sâmbătă după-amiaza.
  • Până acum, înotătorul legitimat la CS Dinamo a cucerit 4 medalii: 3 de aur şi una de argint.

David Popovici îşi continuă drumul spre a cincea sa finală din cadrul Campionatului European de înot pentru juniori. Sportivul s-a calificat sâmbătă dimineaţa în semifinale la 100 de metri liber.

David Popovici şi Patrick-Sebastian Dinu s-au calificat sâmbătă dimineaţa în semifinalele probei de 100 m liber la Campionatul European de înot pentru juniori găzduit de bazinul olimpic din cadrul Complexului Sportiv din Otopeni.

David Popovici s-a calificat cu al doilea timp, 49.61 s, în timp ce Patrick-Sebastian Dinu a avansat în semifinale cu al cincilea timp, 50.45 s, susţin reprezentanţii Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Seminifalele au loc sâmbătă după-amiaza.

Reprezentanţii COSR notează că David Popovici se află pe drumul spre a cincea sa finală din cadrul competiţiei din Otopeni.

Până acum, înotătorul legitimat la CS Dinamo a cucerit 4 medalii: 3 de aur şi una de argint.

The post David Popovici, pe drumul spre a cincea finală din carieră la Campionatul European pentru juniori appeared first on Aleph News.

Previous post Înlocuitorul McDonald’s din Rusia rămâne fără cartofi prăjiți
Next post Povestea înfiorătoare a taximetristului ucrainean bătut și ținut captiv într-o groapă în pădure: „Era 7 martie și un frig năprasnic”